usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

El passat 30 de gener se celebrà a Les Alzines la Sessió Plenària del Consell Escolar Municipal de Girona. "

Sessió plenària del Consell Escolar Municipal de Girona
Pares
07.02.2013
Sessió plenària del Consell Escolar Municipal de Girona

El CEM de Girona és un òrgan de participació, consulta i assessorament de la comunitat educativa de la ciutat en temes d'ensenyament i educació.Hi ha representants dels diferents àmbits educatius.

...d'alumnes, dels pares i mares, dels professors i mestres, del personal d'administració i serveis, dels directors dels centres (públics i privats), representants d'altres àmbits educatius i persones de reconegut prestigi.

La sessió es va iniciar amb una presentació de l'escola i el nostre projecte educatiu a càrrec de la directora del col·legi, Sra. Esther Latre. Després va tenir lloc la sessió plenària dirigida per l'Alcalde de Girona, Sr. Carles Puigdemont i la Regidora d'Educació, Sra. Isabel Muradàs. Es van tractar els temes que corresponien, tots relacionats amb l'àmbit educatiu i amb les diferents escoles i instituts, el Departament d'Educació i l'Ajuntament de Girona.

Per finalitzar es va oferir un refrigeri a tots els assistents, que van tenir l'oportunitat de conèixer i de poder gaudir de les noves instal·lacions (l'edifici de batxillerat i la biblioteca).


galeria de fotos
  • Sessió plenària del Consell Escolar Municipal de Girona
  • Sessió plenària del Consell Escolar Municipal de Girona
|