usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Amb la convocatòria d'aquests premis es pretèn incentivar la creació i la implementació de les WQ a les aules"

3r Premi del Concurs de la Comunitat Catalana de Webquest
projectes
21.11.2013
3r Premi del Concurs de la Comunitat Catalana de Webquest

La professora de tecnologia i informàtica de l´escola Teia Baus ha guanyat el 3r premi del concurs de webquest convocat per la Comunitat catalana de Webquest de la categoria Secundària àmbit científic-matemàtic i tecnològic.

Una webquest o WQ és una proposta didàctica de recerca guiada, que utilitza principalment recursos d’Internet. Té en compte el desenvolupament de les competències bàsiques, contempla el treball cooperatiu i la responsabilitat individual, prioritza la construcció del coneixement mitjançant la transformació de la informació en la creació d'un producte i conté una avaluació directa del procés i dels resultats.

Amb la convocatòria d'aquests premis es pretenem   incentivar la creació i la implementació  de les WQ a les aules com a metodologia innovadora i alhora fer públic el  reconeixement  de la tasca dels  docents que creen les seus propis materials i els comparteixen amb tota la comunitat educativa a través d’ Internet.

El treball premiat ha estat la webquest: “Disseny i pressupost d´un habitatge”. Aquest treball ha estat editat i implementat en l´assignatura de tecnologia amb les alumnes de 3r d´ESO dels darrers 4 anys.

Podeu consultar la webquest premiada en aquesta adreça: https://sites.google.com/site/webquestdisseny/home


|