usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

L'experiència didàctica que ha presentat Les Alzines fa referència a l'activitat de Teatre "

I Jornada sobre l'Ensenyament de les Humanitats
projectes
04.03.2013
I Jornada sobre l'Ensenyament de les Humanitats

Els dies 1 i 2 de març d'enguany, s'ha celebrat a Barcelona la I Jornada sobre l'Ensenyament de les Humanitats al Batxillerat,organitzada pel Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats i la Universitat Internacional de Catalunya

S'ha comptat amb la participació de professors de diversos instituts i escoles, així com de tècnics del Departament d'Educació. La professora de Les Alzines Eulàlia Xalabarder ha participat amb la presentació d'una experiència docent: "Evaluación a través del teatro".A la Jornada hi van assistir una cinquantena de professors i professores de les diverses assignatures dels Batxillerats Social i Humanístic, de la Degana del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats i la Degana d'Humanitats de la Universitat Internacional de Catalunya. Va clausurar les sessions el Dr. Joan Manuel del Pozo, professor de filosofia de la Universitat de Girona i ex-conseller d'Educació i Universitats.

L'experiència didàctica que ha presentat Les Alzines fa referència a l'activitat de Teatre que es duu a terme al llarg de Primer de Batxillerat. L'avaluació a través de la preparació i representació davant del públic d'una obra dramàtica permet que l'alumnat conegui diversos personatges literaris en el seu context social, històric i artístic. Qualsevol activitat de caire col·lectiu permet treballar una sèrie d'actituds: el contrast d'opinions sobre maneres d'expressar-se, fomentar el respecte mutu i la necessària convivència entre modernitat i universalitat, portant a feliç terme la representació d'una obra dramàtica per a què la gaudeixi qualsevol mena de públic, a l'hora que es transmet el saber literari.


|