usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

L'empresa és una experiència pròxima a la vida, i aquest any, encara l'estem fent més."

Junior Achievement: una realitat empresarial
projectes
21.02.2013
Junior Achievement: una realitat empresarial

Hem emprès un viatge a l'assignatura d'economia aquest any: el concurs Junior Achievement. L'objectiu d'aquest projecte és gestionar tot allò que podrà convertir-les amb en grans professionals.

El disseny de les competències que desenvolupem amb aquest projecte emprenedor és: Aprendre d'autonomia personal, desplegant l'autoestima i la confiança bàsiques, potenciar la motivació de l'assoliment i l'esperit de superació, ser responsables i assumir les conseqüències de les pròpies accions, gestionar el treball amb eficàcia, prendre decisions i resoldre problemes. Competències de lideratge: manejar les habilitats de comunicació i negociació, promoure i dirigir el treball en equip, assumir riscos, demostrar energia i entusiasme, influir positivament en els altres i generar implicació. Competències d'innovació: iniciar accions noves a partir de coneixements previs, ser creatiu en idees, processos i accions, generar canvi i obrir perspectives, planificar i dur projectes a terme i treballar la visió de futur. I com no habilitats empresarials de gestió, objectivació, desenvolupament de productes, estratègies de màrqueting i responsabilitat i sentit ètic.

Els voluntaris de La Caixa que venen a l'escola ens ajuden a fer-nos veure totes aquestes aptituts que adquirim i a més ens donen una formació extra, aquesta vegada hem après de la mà de l'extraordinària presentació de l'analista econòmic Xavier Falgueres a conèixer què és una auditoria, en com funciona la recaptació d'impostos indirectes. galeria de fotos
  • Junior Achievement: una realitat empresarial
  • Junior Achievement: una realitat empresarial
  • Junior Achievement: una realitat empresarial
|