usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Àtrium
Alumni
24.02.2014
Àtrium

Atrium és un projecte que neix per millorar la transmissió de la fe en els primers anys de vida. Els pares, primers responsables de l'educació dels seus fills, troben a l' Atrium un suport per transmetre la fe.

Sabem que  els nens d'aquesta edat tenen capacitat de conèixer Déu, lligada amb la necessitat d'amor incondicional i gran. Sabem també que els nens i nenes d'aquesta edat es fascinen per tot, i això és un dels motors que els ajuda en el seu aprenentatge.

Com que encara no tenen la capacitat d'abstracció necessiten d'uns materials sensibles i cuidats, adaptats a la seva edat que els permeti anar interioritzant tot el que escolten, toquen i veuen a través dels sentits.

És per això que les presentacions es fan sempre acompanyades d'aquests materials sensibles, en un entorn agradable, còmode i cuidant el silenci .

Després de cada presentació, resem o cantem una cançó relacionada amb la parábola (històries senzilles i curtes amb què el mateix Jesús explicava coses de Déu i del Regne del Cel), la litúrgia de l'Esglèsia, o la vida de Jesús que prèviament han sentit de la seva tutora.

Al final de la classe, fan una activitat relacionada perquè a través del moviment cada nen i nena treballi i aprengui.

En resum, Atrium es transmet la fe de manera senzilla i adaptada als nens i nenes d'aquesta edat.


|