usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Tot aquest procés ha estat gràcies a l'esforç de les alumnes dels diferents cursos d'ESO i de la comissió dels pastorets de l'escola"

Representació dels pastorets
Alumnes
19.12.2014
Representació dels pastorets

Com ja fa uns anys, ja és una tradició,les alumnes d'ESO han estat preparant amb molta il·lusió i alegria l'obra dels Pastorets.

L'edició d'aquest any ha estat la de Folch i Torres, creada l'any 1916. En aquesta representació hi col·laboren tots els cursos d'ESO: 


  • 1r ESO: Realitzen els dibuixos del fons de les diferents escenes.
  • 2n ESO: Graben tot el procés dels Pastorets i creen un video on es mostra aquesta evolució, el qual teniu penjart a la web de l'escola.
  • 3r ESO: Fan els decorats de l'obra i l'atrezzo.
  • 4t ESO: Són les actrius de l'obra de teatre.


A finals de setembre les alumnes de 4t ESO van fer els castings per tal d'escollir-ne els personatjes. A l'octubre van començar a assajar l'obra, un mes després les alumnes de 3r ESO varen iniciar els decorats i les de 1r d'ESO els dibuixos de fons de cada escena. Durant tot aquest temps diferents grups de 2n ESO han realitzat un “making off”, un video on es podrà veure l'evolució de la preparació de l'obra “Els Pastorets”, el qual trobareu penjat a la web de l'escola. Finalment es representarà l'obra que han estat preparant amb molt d'esforç i alegria a La Sitja de Fornells els dies 22 i 23 de desembre.

Tot aquest procés ha estat gràcies a l'esforç de les alumnes dels diferents cursos d'ESO i de la comissió dels pastorets de l'escola.
|