usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

3r ESO – Visita a Pro Vida de Girona
> dilluns 11 de juny
3r ESO – Visita a Pro Vida de Girona

De: Professores de biologia 3r d’ESO - Imma Canela i Alba Batllori

A: Famílies amb filles a 3r d’ESO

El proper dilluns 11 de juny les vostres filles tindran l'oportunitat de visitar el local de Pro Vida de Girona. La visita serà voluntària, i hi podran anar aquelles alumnes que tinguin l’autorització dels seus pares. 

L'organització serà la següent:

Al llarg del matí, cada grup de 3r d'ESO anirà a peu des de l'escola fins al local, acompanyat de dues professores i tornaran, també acompanyades, utilitzant el transport públic. A l'hora de dinar ja seran a l'escola. Les alumnes de 3r d'ESO A que viuen al centre de Girona, sempre hi quan presentin nota signada de casa, podran anar directament al local de Pro Vida, cal que hi siguin a les 9'15 h del matí. ​​

Us adjuntem l'autorització que cal retornar signada, com a molt tard dilluns 11 de juny.


El próximo lunes 11 de junio vuestras hijas tendrán la oportunidad de visitar el local de Pro Vida de Girona. La visita será voluntaria, y podrán ir las alumnas que tengan la autorización de sus padres.

La organización será la siguiente:

A lo largo de la mañana, cada grupo de 3º de ESO irá a pie desde la escuela hasta el local, acompañado de dos profesoras y volverán, también acompañadas, utilizando el transporte público. A la hora de comer ya estarán en el colegio. Las alumnas de 3º de ESO A que viven en el centro de Girona, siempre y cuando presenten nota firmada de casa, podrán ir directamente al local de Pro Vida, tienen que estar a las 9'15 de la mañana.

Adjuntamos la autorización a devolver firmada, el lunes 11 de junio como tarde.


Next Monday the 11th of June, your daughters will have the opportunity of visiting the Pro Vida Offices of Girona. The visit will be voluntary, and the girls with the parents’ consent will be able to go.

The organization will be:

During the morning, each group of 3rd ESO will walk from the school to Pro Vida with two teachers and they will return, also with teachers by public transport.

The 3rd ESO A girls that live in the center of Girona may come on their own arriving at 9.15am if they bring the attached consent form signed by their parents as guardian. It must be returned by June 11th.

|