usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

A la biblioteca de l'escola de 9-12 h i de 13.30-17.30 h"

GENERAL –3r d’ESO organitza una campanya de donació de sang
> dimecres 6 de juny
GENERAL –3r d’ESO organitza una campanya de donació de sang

De: Alumnes de 3r d’ESO                  

A: Tots els pares de l’escola

Benvolgudes famílies/professores/personal,

Som un grup d’alumnes de 3r d’ESO que us volem presentar la nostra campanya de donació de sang. L’any passat va resultar un èxit però, tot i així, ens agradaria superar les expectatives per poder ajudar més gent.

Avui en dia, les donacions de sang estan disminuint i per aquest motiu falten reserves. És molt necessària la seva ajuda ja que s'inverteixen molts litres de sang per salvar vides i perquè en qualsevol moment vostè o coneguts seus podrien necessitar-la.  Per això els transmetem la idea que donant es rep i ens agradaria que vostès també la transmetessin.

La donació de sang es realitzarà el dimecres 6 de juny a la biblioteca de l’escola. Poden venir de 9-12 h i de 13.30-17.30 h.

Sobretot, recordeu que per poder donar sang heu de pesar 50 quilos o més, no podeu ser menors de 18 ni majors de 65 anys.

 Molt important és menjar una mica abans de donar sang. En acabar la donació, unes de les nostres companyes us donaran algun refrigeri per recuperar les forces.

 Quan llegiu aquesta carta us agrairíem que ho anunciéssiu als vostres familiars, amics…

 Moltes gràcies, els esperem.

 

Atentament, les alumnes de 3r d’ESO.   

 

Somos un grupo de alumnas de 3º de ESO que os queremos presentar nuestra campaña de donación de sangre. El año pasado resultó un éxito pero, aun así, nos gustaría superar las expectativas para poder ayudar a más gente.

Hoy en día, las donaciones de sangre están disminuyendo y por este motivo faltan reservas. Es muy necesaria su ayuda ya que se invierten muchos litros de sangre para salvar vidas y para que en cualquier momento usted o conocidos suyos podrían necesitarla. Por eso les transmitimos la idea de que dando se recibe y nos gustaría que ustedes también la transmitieran.

La donación de sangre se realizará el miércoles 6 de junio en la biblioteca de la escuela. Pueden venir de 9-12 h y de 13:30-17:30 h.

Sobre todo, recuerde que para poder dar sangre debe pesar 50 kilos o más, no se puede ser menor de 18 ni mayor de 65 años.

Es muy importante comer un poco antes de dar sangre. Al terminar la donación, unas de nuestras compañeras os darán algún refrigerio para recuperar las fuerzas.

Cuando lea esta carta os agradeceríamos que lo anunciáramos a sus familiares, amigos ...

Muchas gracias, les esperamos.

 

Atentamente, las alumnas de 3º de ESO. 

 
  • GENERAL –3r d’ESO organitza una campanya de donació de sang
  • versio per a imprimir de GENERAL –3r d’ESO organitza una campanya de donació de sang
galeria de fotos
  • GENERAL –3r d’ESO organitza una campanya de donació de sang
|