usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Confirmar l’assistència mitjançant el formulari"

5è - 6è PRIM - Reunió informativa de l’estada a Irlanda
> dijous 8 de març ( 20:30 )
5è - 6è PRIM - Reunió informativa de l’estada a Irlanda

De: Esther Latre – Directora

A: Famílies de 5è i 6è de primària

 

Tal com fem des de fa anys, estem preparant una estada a Irlanda per a alumnes que actualment cursen 5è i 6è de primària, que durarà 9 setmanes al llarg del primer trimestre del curs que ve (del 9 d’octubre a l’11 de desembre). Cada alumna viurà amb una família i assistirà a classe diàriament en un col·legi de la zona sud de Dublín. A més, una preceptora coordinarà famílies i col·legi, i atendrà personalment cada alumna.

La selecció de col·legi i famílies la realitza Rockbrook Intenational School, que té una llarga experiència a organitzar estades d’alumnes i, a més, supervisa la seva atenció durant l’estada a Dublín.

L’experiència dels darrers anys ens obliga a ser molt exigents en la selecció de les alumnes que poden assistir-hi. Els pares han d’estar molt ben informats i acceptar les indicacions del document que se’ls lliurarà a través d’una entrevista personal amb la coordinadora de l’escola.

Les condicions necessàries per a l’alumna són:

-          Tenir bones qualificacions al llarg del curs, ja que les alumnes segueixen els continguts del sistema educatiu irlandès. A més, a Dublín hauran de treballar algunes matèries amb continguts que us direm des de l’escola.

-          Caràcter i maduresa que garanteixin un bon comportament en el col·legi que li permetin adaptar-se als nous ambients i costums que es trobarà  i amb els quals haurà de viure una llarga temporada.

-          Un nivell d’anglès suficient per poder mantenir una mínima conversa, ja que si no és així,  tarden molt a començar a parlar amb la família i no segueixen bé les classes en anglès.

Els pares interessats a rebre informació més concreta podeu venir a la reunió informativa general del dia 8 de març, a la biblioteca de l’escola, a les 20.30h.

Us agrairem que confirmeu l’assistència mitjançant aquest formulari.

 

Tal como hacemos desde hace años, estamos preparando una estancia en Irlanda para alumnas que actualmente cursan 5 º y 6 º de primaria,  que durará 9 semanas a lo largo del primer trimestre del próximo curso (del 9 de octubre al 11 de diciembre). Cada alumna vivirá con una familia y asistirá a clase diariamente en un colegio de la zona sur de Dublín. Además, una preceptora coordinará familias y colegio, y atenderá personalmente a cada alumna.

La selección de colegio y familias la realiza Rockbrook Intenational School, con una larga experiencia en organizar estancias de alumnos y, además, supervisa su atención durante la estancia en Dublín.

La experiencia de los últimos años nos obliga a ser muy exigentes en la selección de las alumnas que pueden asistir. Los padres deben estar muy bien informados y aceptar las indicaciones del documento que se les entregará a través de una entrevista personal con la coordinadora de la escuela.

Las condiciones necesarias para la alumna son:

- Tener buenas calificaciones a lo largo del curso, ya que las alumnas siguen los contenidos del sistema educativo irlandés. Además, en Dublín deberán trabajar algunas materias con contenidos que os diremos desde la escuela.

- Carácter y madurez que garanticen un buen comportamiento en el colegio  que le permita adaptarse a los nuevos ambientes y costumbres que encontrará y con los que tendrá que vivir una larga temporada.

- Un nivel de inglés suficiente para poder mantener una mínima conversación, ya que si no es así tardan mucho en empezar a hablar con la familia y no siguen bien las clases en inglés.

Los padres interesados en recibir información más concreta podéis venir a la reunión informativa general del día 8 de març, en la biblioteca de la escuela, a las 20.30h.

Os agradeceremos confirmar la asistencia mediante este formulario.

|