usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Cal confirmar el nombre d'assistents abans del 30 de gener"

P 5 – Festa d’avis
> dijous 1 de febrer ( 10:00 )
P 5 – Festa d’avis

De: Coordinadora d’Educació Infantil – Ana Brell

A: Pares d’alumnes

 

El proper dijous 1 de febrer us volem convidar a la festa d’avis dels alumnes de P5.

Ells estan preparant amb molta il·lusió diverses actuacions per aquest dia. La trobada serà a l’aula de psicomotricitat de l’edifici d’Educació Infantil.

Seguidament anirem a les aules dels vostres néts/es i els podreu explicar el conte que més els agrada o el que vosaltres escolliu i porteu de casa.

Horari:

- 10.00 h Aula de psicomotricitat: Actuacions dels nens de P5

- 10.30 h Visita a les aules de P5: Expliquem contes als néts/es

- 11.00 h Esmorzar

Us agrairíem que ens confirméssiu l’assistència indicant el nombre de persones que hi assistireu, abans del dia 30 de gener.

Podreu aparcar el cotxe al pàrquing d’autobusos (entrada pel carrer Riera de Mus) a partir de les 9’30 del matí. També podreu aparcar fora de les instal·lacions del centre i accedir-hi per l’entrada de vianants.

Us esperem amb il·lusió.

 

El próximo jueves 1 de febrero os queremos invitar a la fiesta de abuelos de los alumnos de P5.

Ellos están preparando con mucha ilusión varias actuaciones para este día. El encuentro será en el aula de psicomotricidad del edificio de Educación Infantil.

A continuación iremos a las aulas de vuestros nietos/as en la que les podréis contar el cuento que más les gusta o lo que usted elija y traiga de casa.

Horario:

- 10.00 h Aula de psicomotricidad: Actuaciones de los niños de P5

- 10.30 h Visita a las aulas de P5: Explicamos cuentos a los nietos/as

- 11.00 h Desayuno

Os agradeceríamos que nos confirmarais la asistencia indicando el número de personas que asistirán, antes del día 30 de enero.

Podréis aparcar el coche en el parking de autobuses (entrada por la calle Riera de Mus) a partir de las 9'30 de la mañana. También podréis aparcar fuera de las instalaciones del centro y acceder por la entrada de peatones.

Os esperamos con ilusión.

 

Next Thursday 1st February we would like to invite you to the p5 students’ grandparents party.

They are preparing different performances for that day. We will meet in the psychomotor activity classroom of the Early Childhood Education building.

After the performances we will go to each student’s classroom and you will be able to explain them their favourite story or the one that you choose.

Schedule:

- 10.00 h psychomotor activity classroom: P5 performances

- 10.30 h P5 classrooms: Storytelling to the grandchildren.

- 11.00 h Breakfast

We would be very grateful if you could confirm attendance and also tell u show many people will attend the party before the 30th of January.

You will be able to park your car in the bus park (entrance through Riera de Mus street) from 9:30am. You can also park outside the school facilities and access the building through the pedestrian entrance.

We hope you can come.


|