usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Amb la col.laboració de les alumnes de 3r d'ESO"

AMPA Solidaritat – Projecte solidari Nadal 2017
> dilluns 27 de novembre
AMPA Solidaritat – Projecte solidari Nadal 2017

De: Comissió Solidària – AMPA Les Alzines

A: Totes les famílies

Ens complau informar-vos que la Comissió Solidària engega el projecte Solidari de Nadal que s’inicia aquesta setmana del 20 de novembre i s’allargarà fins al darrer dia d’escola, abans de les vacances de Nadal.

Solidaritat i respecte són dos valors essencials en la realitat social que actualment vivim. Aquesta és la societat en què els nostres fills creixen i viuen.

El fet de ser humil i agraït, prendre consciència de tot el que hem rebut i rebem cada dia, i saber-ne donar les gràcies. Com transmetre aquests valors als nostres fills? Sense cap dubte: amb el propi exemple, posant-los nosaltres mateixos a la pràctica.

Durant el Nadal del 2016 vàrem engegar el projecte solidari amb Ebale, de la mà del testimoni de l’Ester Ballesteros -infermera i exalumna de Les Alzines-. Gràcies a la venda de calendaris es varen ajudar a finançar  les operacions de tres nenes i ara poden fer vida normal.

Us fem memòria sobre què és Ebale. Es tracta d’un projecte solidari promogut pel grup Amigos de Monkole, la Fundación Montblanc i l’ONG Onay en col.laboració amb el seu soci local: l’Hospital de Monkole. La  missió d’Ebale, a través de la col.laboració amb l’hospital de Monkole, situat a la perifèria de la ciutat de Kinshasa, és facilitar l’accés a la salut a la població marginada i desfavorida de la ciutat, capital de la RD del Congo. Monkole rep anualment més de 80.000 pacients.

De la multitud de projectes en què treballa, ens centrarem en aquell que lluita per obtenir finançament per tal d’ajudar la maternitat al Congo, on hi ha unes altes taxes de mortalitat infantil i de mares (anualment moren unes 30.000 dones i uns 20.000 nens).

Per a més informació podeu consultar la pàgina web www.ebale.org


Com puc col·laborar? 

Aquest any el projecte està compartit amb l’AMPA Solidària i les alumnes de 3r d’ESO de l’escola. Elles són les encarregades d’anar per les classes per explicar el motiu de la venda de calendaris a la resta de companyes i després col·laboraran amb els punts de venda, com per exemple el dia de la festa de Nadal. A més, també es podran adquirir a les secretaries de Les Alzines. El preu de la col·laboració en forma de calendari és de 5 euros 


Us animem a participar en aquest projecte, conscients de tot el que es pot aconseguir amb una petita ajuda.

galeria de fotos
  • AMPA Solidaritat – Projecte solidari Nadal 2017
|