usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Al Palau de Congressos de Girona"

BATXILLERAT – FAPEL University Day a Girona
> divendres 24 de novembre ( 11:30 )
BATXILLERAT – FAPEL University Day a Girona

De: Coordinadora de BTX - Anna Farró

A: Pares d'alumnes de BTX

 


El proper divendres, 24 de novembre, tindrà lloc la segona edició del FAPEL University Day a Girona (www.fapeluniversityday.com), el punt de trobada entre famílies, col·legis i universitats. Es tracta d'una jornada en la qual alumnes pre-universitaris tenen l'oportunitat de conèixer de primera mà un ampli ventall d'universitats nacionals i internacionals, públiques i privades en les quals poden continuar els seus estudis. Aquesta edició té lloc al Palau de Congressos de Girona. Des de l'organització ens informen d'algunes de les Universitats que hi assistiran: la UIC (Universitat Internacional de Catalunya), la TSI (Turisme Sant Ignasi), la UDG (Universitat de Girona), la UPF (Universitat Pompeu Fabra), la Universitat Abat Oliba, l’IQS (Institut Químic de Sarrià), ESADE Business School i EUHT StPol (Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme), entre d’altres.

 

Pensem que una fira d'aquestes característiques, que té lloc a la nostra ciutat, és una bona oportunitat per a poder orientar les nostres alumnes sobre el seu futur.

Des de Les Alzines, totes les alumnes de 1r i 2n de Batxillerat visitarem aquesta fira. Marxarem a les 11.30h amb autobús des de Les Alzines i a les 14.00h tornarem a l'escola. Aniran acompanyades de professores.

 

Les alumnes que el divendres tenen tarda lliure i que, per tant, ja no tornaran a Les Alzines, podran quedar-se a Girona si els pares hi donen conformitat.

 

 

El pare/mare de l'alumna______________________ de _____ de Batxillerat, dona permís a la seva filla _________________________ per quedar-se a Girona a l'acabar la visita al University Day.

 

 

El próximo viernes, 24 de noviembre, tendrá lugar la segunda edición del FAPEL University Day en Girona (www.fapeluniversityday.com), el punto de encuentro entre familias, coegios y universidades. Se trata de una jornada en la que alumnos pre-universitarios tienen la oportunidad de conocer de primera mano un amplio abanico de universidades nacionales e internacionales, públicas y privadas en las que pueden continuar sus estudios. Esta edición tiene lugar en el Palacio de Congresos de Girona. Desde la organización nos informan de algunas de las Universidades que asistirán: la UIC (Universitat Internacional de Catalunya), la TSI (Turismo San Ignacio), la UDG (Universitat de Girona), la UPF (Universitat Pompeu Fabra), la Universitatd Abat Oliba, el IQS (Institut Químic de Sarrià), ESADE Business School y EUHT StPol (Escuela Universitaria de Hostelería y Turismo), entre otros.

 

Pensamos que una feria de estas características, que tiene lugar en nuestra ciudad, es una buena oportunidad para poder orientar nuestras alumnas sobre su futuro.

 

Desde Les Alzines, todas las alumnas de 1º y 2º de Bachillerato visitarán esta feria. Saldremos a las 11.30h en autobús desde Les Alzines y a las 14.00h volveremos a la escuela. Irán acompañadas de profesoras.

 

Las alumnos que el viernes tienen tarde libre y que, por tanto, ya no volverán a Les Alzines, podrán quedarse en Girona si los padres dan su conformidad.

 

The second edition of FAPEL University Day (www.fapeluniversityday.com) is taking place next Friday the 24th of November in Girona.

It is a day in which pre-university students have the opportunity to get in touch with a wide range of national and international universities, both state and private, in which they can continue their studies.

It will take place in Palau de Congressos de Girona, and we have been informed about different universities that are attending University Day: UIC (Universitat Internacional de Catalunya), TSI (Turismo San Ignacio), UDG (Universitat de Girona), UPF (Universitat Pompeu Fabra), Universitat Abat Oliba, IQS (Institut Químic de Sarrià), ESADE Business School and EUHT StPol (Hotel Management and Tourism school), among others.

 

We believe that a convention of these characteristics that takes place in our city is a good opportunity to orient our students about their future.

All 1st and 2nd Baccalaureate students from Les Alzines will visit the fair. We will be leaving the school at 11:30 by bus and we will be going back at 14:00. They will be attending the convention with some teachers. 

Those students who have free afternoons on Friday will be able not to go back to school and stay in Girona if the parents allow it filling the authorisation above.

 

 

 


|