usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

A la Biblioteca"

3r ESO - Reunió de pares per parlar de la Confirmació
> dimarts 21 de novembre ( 20:30 )
3r ESO - Reunió de pares per parlar de la Confirmació

De: Coordinadora de formació

A: Pares d’alumnes de 3r d’ESO


Ens adrecem a vosaltres, pares de les alumnes que es confirmaran aquest any, per convocar-vos a una reunió el dimarts, dia 21 de novembre, a 2/4 de 9 del vespre, a la Biblioteca. 

En aquesta reunió us informarem del dia que tindrà lloc la confirmació de les vostres filles. També comentarem alguns aspectes a tenir en compte durant la cerimònia i com acompanyar les vostres filles en aquesta etapa. 

Des de l’escola les anirem preparant al llarg del curs amb diverses activitats com, les Jornades de Reflexió, la visita del Sr. Bisbe i el taller de Religió. A més a més, s’organitzaran obres de voluntariat com una manera concreta de viure la misericòrdia, que és tan pròpia dels cristians. Nos dirigimos a vosotros, padres de las alumnas que se confirmarán este año, para convocaros a una reunión el martes, día 21 de noviembre, a las 20.30 h, en la Biblioteca.

En esta reunión os informaremos del día que tendrá lugar la confirmación de vuestras hijas. También comentaremos algunos aspectos a tener en cuenta durante la ceremonia y como acompañar a vuestras hijas en esta etapa.

Desde la escuela las iremos preparando a lo largo del curso con diversas actividades como, las Jornadas de Reflexión, la visita del Sr. Obispo y el taller de Religión. Además se organizarán obras de voluntariado como una manera concreta de vivir la misericordia, que es tan propia de los cristianos.


We are contacting you, parents whose daughters are receiving the Confirmation this year, to summon you at a meeting on Tuesday, the 21st of  November at 20:30h in the library.

At the meeting you will be informed about the date of your daughter's confimation. We will also comment some aspects to take into account in the ceremony and how to accompany your daughters on such a period.

The students will be receiving some preparation courses from the school with activities such as Reflection Days, the visit of  the Bishop of Girona and a religion workshop. Is possible that each cathequist organises some voluntary work as a way to work mercy, which is a virtue that all Christians should have and value.

|