usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Organitzat per la Comissió Esportiva Familiar"

GENERAL- 9è Campionat de pàdel
> diumenge 26 de novembre ( 09:00 )
GENERAL- 9è Campionat de pàdel

De:  Comissió Esportiva Familiar (CEF) 

A: Totes les famílies

 

Us convoquem al 9è Campionat de Pàdel per a famílies de Les Alzines que tindrà lloc a l’Smash Pàdel Indoor Avellaneda el diumenge 26 de novembre.

Un any més el campionat constarà de tres categories: femenina, masculina i matrimonis. Està obert als pares de l’escola, professores i personal de Les Alzines, alumnes de batxillerat i antigues alumnes.

L’horari serà aproximadament de les 9:00h a les 14:00h. Pels fills dels participants (a partir de 3 anys) tenim prevists tallers, jocs i activitats diverses.

Tots els participants rebran un detall de benvinguda i hi haurà premis per als guanyadors de cadascuna de les categories. En finalitzar hi haurà un aperitiu.

És obligatori fer la inscripció per parelles omplint la fitxa que s’adjunta  i lliurant-la a secretaria.

El termini d’inscripció finalitza el 22 de novembre i el preu és de 10 € per persona, que s’haurà d’abonar abans del 22 de novembre a  la secretaria central o d’educació infantil. En el cas que vulgueu participar però no tingueu parella ens envieu un e-mail a vdiaz@les-alzines.org i intentarem solucionar-ho, ja que de ben segur no sou els únics que us trobeu en aquesta situació.

Les regles del joc s’enviaran una vegada formalitzades les inscripcions.


Esperem comptar amb la vostra presència!


Butlleta d’inscripció
  • GENERAL- 9è Campionat de pàdel
  • versio per a imprimir de GENERAL- 9è Campionat de pàdel
|