usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Cal que portin esmorzar i dinar"

1r BTX- Sortida cultural
> dijous 2 de novembre ( 09:00 )
1r BTX- Sortida cultural

De: Coordinadora de Batxillerat
A: Pares d’alumnes de Batxillerat

Us informem que el proper dijous, dia 2 de novembre, les alumnes de 1r de Batxillerat tenen la seva primera sortida cultural. Faran una visita guiada al Museu del Born de Barcelona i, tot seguit, visitaran el Parlament de Catalunya, on també tenim concertada una visita guiada.

Sortirem de l'escola a les 9.00h del matí i tornarem a 3/4 de 5h per tal d'utilitzar els busos escolars. Les alumnes de l'horari compactat, aquest dia, no tindran classe a les 8.00h del matí

Cal que les alumnes portin el dinar de casa.


Os informamos que el próximo jueves, día 2 de noviembre, las alumnas de 1º de Bachillerato tienen su primera salida cultural. Harán una visita guiada al Museo del Born de Barcelona y, a continuación, visitarán el Parlament de Catalunya, donde también tenemos concertada una visita guiada. 

Saldremos de la escuela a las 9.00h de la mañana y volveremos a las 16.45h para quine tanga que coger el autobús escolar. Las alumnas del horario compactado, este día, no tendrán clase a las 8.00h de la mañana 

Las alumnas tienen que traer la comida.


We inform you that next Thursday, the 2nd of November, the 1st Baccalaureate students have their first cultural trip. They will have a guided tour at Museu del Born de Barcelona and after that they will visit the Catalan Parliament, where they will also have a guided visit.

We will be leaving the school at 9.00 and we will be back at 16.45 for those who need to take the school bus.

The students who study the compacted Baccalaureate will not have class at 8:00.|