usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Sense aquest permís signat no es podrà sortir de l'escola els dijous a la tarda"

4t ESO - Tarda lliure dels dijous
> dijous 14 de setembre
4t ESO - Tarda lliure dels dijous

 

De: Sotsdirectora d'ESO - Elisa Comes

A: Pares d'alumnes de 4t d'ESO


Com sabeu, les vostres filles de 4t d'ESO tindran lliure la tarda dels dijous. Perquè puguin sortir del recinte escolar, és necessari que signeu el permís corresponent (que adjuntem). 

Tenint en compte que el primer dia de curs per a l'ESO, el 14 de setembre, és dijous, és imprescindible que les vostres filles entreguin a la tutora el permís signat pels pares aquell dia. Sense aquest permís, no podran sortir de l'escola.


Moltes gràcies.


Como sabéis, vuestras hijas de 4º de ESO tendrán libre la tarde de los jueves. Para que puedan salir del recinto escolar, es necesario que firméis el permiso correspondiente (que adjuntamos).

Teniendo en cuenta que el primer día de curso para la ESO, el 14 de septiembre, es jueves, es imprescindible que vuestras hijas entreguen a la tutora el permiso firmado por los padres ese día. Sin este permiso, no podrán salir de la escuela.

Muchas gracias.


As you know, your daughters will have a free afternoon on Thursdays in ESO 4. So that they can exit the school building, they will need to hand in the corresponding form, which is attached.

Since the first day of school is a Thursday, it is necessary that your daughters hand in the authorisation on the same day. Without the said authorisation, they will not be allowed to go out until 5pm.

Thank you.  • 4t ESO - Tarda lliure dels dijous
  • versio per a imprimir de 4t ESO - Tarda lliure dels dijous
|