usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

S'utilitzaran tota la primària"

1r – 4t PRIMÀRIA – “Sis barrets per pensar”
> dimarts 12 de setembre
1r – 4t PRIMÀRIA – “Sis barrets per pensar”

De: Coordinadora de primària

A: Famílies amb filles de 1r a 4t de primària


Ja sabeu que Les Alzines és escola pionera en la utilització de la tècnica dels "Sis barrets per pensar" amb la finalitat d'ordenar el pensament i fer-lo visible tant en els processos d'aprenentatge com en la presa de decisions. És una tècnica facilitadora de la competència Aprendre a aprendre.

A totes les etapes i a totes les àrees es treballa amb projectes que fan servir aquesta tècnica però d'una manera especial de 1r a 4t de primària dins el projecte "EMPRÈN amb el Medi". 

És per això que, durant els primers dies de curs, es donaran a les alumnes 6 gorres de colors diferents que necessiten per treballar aquests projectes. Aquestes gorres s'utilitzaran al llarg de tota la Primària i el preu del pack de 6 gorres amb el logo de l'escola és de 9.50€ que es facturarà el mes d'octubre, juntament amb la resta de llibres i material.

 

Ya sabéis que Les Alzines es escuela pionera en la utilización de la técnica de los "Seis sombreros para pensar" con el fin de ordenar el pensamiento y hacerlo visible tanto en los procesos de aprendizaje como en la toma de decisiones. Es una técnica que facilita la competencia Aprender a aprender.

En todas las etapas y en todas las áreas se trabaja con proyectos que utilizan esta técnica, pero de una manera especial de 1º a 4º de primaria dentro del proyecto "EMPRENDE con el Medio".

Es por ello que, durante los primeros días de curso, se darán a las alumnas 6 gorras de colores diferentes que necesitan para trabajar estos proyectos. Estas gorras se utilizarán a lo largo de toda la Primaria y el precio del pack de 6 gorras con el logo de la escuela es de 9.50 € que se facturarán con el resto de libros y material.

 

As you know, Les Alzines is a pioneering school in the implementation of the 'Six Thinking Hats' technique to organise thought and make it visible both in the learning process and decision taking. It is a tecnique that facilitates the learn to learn competence.

We work in projects that use this technique in all the stages and subjects, but it is especially used between Primary 1 and 4 with the 'Emprèn' project.

This is why during the first days of the school year girls are going to be provided with 6 caps that they will need to use in their projects. These caps are going to be used over primary and we inform you that the price of the hats with the school logo is 9.50€. They will be charged together with the rest of books and material.during the month of October.


|