usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Agenda especial per batxillerat, d'ús opcional"

BTX - Agenda escolar institucional
> dijous 14 de setembre
BTX - Agenda escolar institucional

De: Coordinadora de batxillerat

A: Pares d'alumnes de batxillerat

Igual que el curs passat, hem editat una agenda escolar exclusiva per a les alumnes de batxillerat. És una agenda que, a més de fer la funció d'agenda, està plena d'idees i fites, que ajudaran a les alumnes a planificar millor l'estudi i els seus reptes per a créixer com a persona, en aquesta nova etapa que comença, tan crucial per al seu futur.

El preu de la mateixa és de 8 €. Es pot adquirir a partir de dijous 14 de setembre, a la tutora o a la secretaria de l'escola.

És una agenda opcional, no és obligatori comprar-la.

Igual que el curso pasado, hemos editado una agenda escolar exclusiva para las alumnas de bachillerato. Es una agenda que, además de hacer la función de agenda, está llena de ideas y metas, que ayudarán a las alumnas a planificar mejor el estudio y sus retos para crecer como persona, en esta nueva etapa que inicia, tan crucial para su futuro.

Su precio es de 8 €. Se puede adquirir a partir del jueves, 14 de septiembre, en secretaria o a través de la tutora.

Es una agenda opcional, no es obligatorio comprarla.


Just like last year, we have a diary which is exclusive for our Baccalaureate students. It contains goals and ideas as well so that girls can plan their study and their challenges to become better people in such a crucial stage.

It costs 8€ and you'll be able to purchase it from Thursday 14th September at the administration office or through their tutor.

It is not compulsory to buy it.

|