usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Consulteu les activitats de la setmana! / ¡Consultad las actividades de la semana!"

Newsletter setmanal
Recursos
31.01.2014
Newsletter setmanal

La newsletter és una nova via de comunicació amb les famílies de l'escola. Cada dimecres a partir de les 21.00 h, famílies i professores reben aquest butlletí electrònic que recull totes les activitats previstes per a la següent setmana.

Només cal clicar damunt de les diferents activitats perquè s’obri automàticament la pàgina web amb la informació sol·licitada.

Newsletter setmanal: Aquí  


Cal tenir present que –de de l'aparició de l'spam– tots els serveis de correu compten amb filtres molt estrictes per evitar l'arribada de correus no desitjats. Qualsevol enviament massiu amb enllaços, com és el nostre, pot ser filtrat pel vostre servei de correu. 
En el cas que no estigueu rebent el butlletí mensual:

1. Informeu a secretaria  (correu electrònic de la persona) que no esteu rebent la comunicació de La Vall. Ella farà la comprovació que el vostre correu es troba dins del llistat.

2. Si us descarregueu els vostres correus mitjançant Outlook, Mail o algun altre programa similar, afegiu el contacte La Vall (newsletter@la-vall.org ) a les vostres adreces de contacte.

3. Si esteu utilitzant algun compte de correu que permet tenir contactes al web (Gmail, Yahoo, Hotmail, etc.) incloeu també en aquest elenc el contacte de La Vall ( newsletter@la-vall.org ). Tant fa si normalment no utilitzeu la base de contactes, introduint el contacte de La Vall, el sistema reconeixerà el contacte com a "amic" i no el filtrarà.Desde la aparición de los spam todos los servicios de correo cuentan con filtros muy estrictos para evitar la llegada de correos no deseados. Cualquier envío masivo con enlaces, como es el nuestro, puede ser filtrado por el servicio de correo.

En caso de que no estéis recibiendo la newsletter mensual:

1. Informad a secretaría (correo electrónico de la persona) que no estáis recibiendo la newsletter para que puedan hacer la comprobación de que vuestro correo se encuentra dentro del listado.

2. Si descargáis vuestros correos mediante Outlook, Mail o algún otro programa similar, añadid el contacto newsletter@la-vall.org  a vuestra libreta de contactos.

3. Si estáis usando alguna cuenta de correo que permite tener contactos en la web (Gmail, Yahoo, Hotmail, etc.) Incluid también en este elenco el contacto de newsletter@la-vall.org. Tanto da si normalmente no utilizáis la base de contactos, introduciendo el contacto de newsletter@la-vall.org, el sistema reconocerá el contacto como "amigo" y no lo filtrará.|