usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Leer detenidamente las instrucciones y el manual del buen entrenador a los cuales accederéis a través de los links de la carta explicativa"

Programa Binding
Recursos
01.01.2015
Programa Binding

Us volem agrair la vostra bona predisposició per col·laborar amb nosaltres en aquest projecte que pretén millorar l'aprenentatge de la competència lectora de les vostres filles.

Benvolguts pares,

L’escola està aplicant el Projecte Binding de la Universitat de Barcelona, per al bon aprenentatge de la competència lectora.  Ens agradaria fer-vos-en cinc cèntims perquè així pogueu ajudar-nos des de casa.

Des de fa quatre anys estem aplicant aquest projecte a les nostres aules. Cada dia fem una sessió  on s’entrenen diferents estructures sil·làbiques perquè vagin agilitzant la lectura de tots els sons i les síl·labes. Un dels principals objectius d’aquesta fase és aconseguir velocitat lectora, sobretot en aquelles nenes que els costa una mica més llegir.

Per poder millorar aquesta velocitat  necessitaríem la vostra col·laboració des de casa. Heu de pensar que quan més temps s’entreni la vostra filla, més velocitat adquirirà i, a més velocitat,  millor llegirà, ho farà amb més ganes i millor entendrà el que llegeix. És per això que  a partir del 13 de novembre us donarem deures i agrairíem que els féssiu juntament amb les vostres filles. Els deures consten d’unes sessions a l’ordinador que elles han de fer amb la vostra ajuda per això trobareu la vostra clau d'accés personal al programa apuntada a l'agenda de la vostra filla a partir de dijous 9 de novembre. (Instruccions de funcionament: Aquí ).  Cal usar el navegador gratuït Google Chrome per tal d'optimitzar els recursos de l'aplicació)

És molt important que mantingueu un esperit positiu mentre treballeu amb elles i que sempre les animeu. S’ha d’evitar la crítica negativa dels errors que facin. Davant dels  errors  mostreu el màxim de paciència ajudant-les a corregir-los i llegiu-los correctament la paraula de nou perquè  tinguin el model bo per imitar. (Llegiu Manual del bon entrenador: Aquí)

Per solucionar qualsevol dubte o dificultat , podeu escriure a la Rosó Alsina, persona de contacte del projecte Binding, a la següent adreça  roso.binding@gmail.com

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.


Anna Torra

Sotsdirectora de Primària


Article publicat a La Vanguardia (8/04/2016): Aquí

Artículo publicado en La Vanguardia

Entrevista TV3

Reportatge 3/24

Article publicat al Periódico


Apreciados padres,

El colegio está aplicando el Proyecto Binding de la Universidad de Barcelona, para el buen aprendizaje de la competencia lectora. Nos gustaría haceros un resumen para que podáis ayudarnos desde casa.

Desde hace cuatro años estamos aplicando este proyecto en nuestras aulas. Cada día hacemos una sesión donde entrenan diferentes estructuras silábicas para que vayan agilizando la lectura de todos los sonidos y las sílabas. Uno de los principales objetivos en esta fase es conseguir velocidad lectora, sobretodo para las niñas que les cuesta un poco más leer.

Para poder mejorar esta velocidad, necesitaremos vuestra colaboración. A partir del 13 de noviembre os daremos unos deberes, que constan de unas sesiones en el ordenador, y os agradeceremos que los hagáis con vuestras hijas en casa. Cuanto más tiempo entrene, adquirirá más velocidad y, por lo tanto, leerá y entenderá mejor y con más ganas lo que lee. Para ello encontraréis la clave de acceso personal al programa apuntada en la agenda de vuestra hija a partir del jueves 9 de noviembre. (Instrucciones de uso: Aquí Hay que utilizar el navegador Google Chrome para poder optimizar los recursos del programa.

Es muy importante mantener un espíritu positivo mientras las acompañáis  y animarlas siempre. Se debe evitar la crítica negativa. Ante los errores, tenéis que leer de nuevo correctamente la palabra para que tenga el modelo para imitar. (Leed manual del buen entrenador: Aquí)

Para solucionar cualquier duda o dificultad, podéis escribir a Rosó Alsina, persona de contacto del proyecto Binding, a la siguiente dirección: roso.binding@gmail.com


Muchas gracias por vuestra colaboración


Anna Torra

Subdirectora de Primaria


Artículo publicado en La Vanguardia (8/04/2016): Aquí

Artículo publicado en La Vanguardia

Entrevista TV3

Reportaje 3/24

Articulo publicado en el Periódico


|