usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

La propera actuació serà crear un espai de formació de pares i un recull d'activitats de famílies organitzades pels MECS."

Millores importants a la nostra web
Recursos
30.09.2013
Millores importants a la nostra web

Durant els darrers dies hem estat treballant per tal de millorar la web amb la incorporació de nous aspectes que la facin més interessant i endreçada.


En primer lloc i per tal d'organitzar millor el contingut del web, descongestionar l'apartat d'enllaços i guanyar visibilitat per moments puntuals de promoció d'activitats s'ha afegit una pestanya nova anomenada recursos on hi trobareu tota la informació que penjava a l'apartat d'enllaços del marge esquerre del web.

També s'ha publicat  l'espai in_COF dins de l'apartat de pares. En aquest espai podreu trobar tota la informació relacionada amb els cursos d'orientació familiar.

A més, s'ha actualitzat la secció de temps lliure, en la qual s'hi poden trobar llibres, pel·lícules i documentació d'Internet  classificada per edats, gèneres, llengües, etc. 

S'ha incorporat una optimització per a què la gent que vulgui conèixer-nos a les xarxes socials pugui fer-ho fàcilment. Així, damunt de l'apartat d'enllaços es podrà accedir a les xarxes d'e La Vall.

També s'ha corregit l'errada que es produïa amb l'optimització web per a mòbils. Ara la imatge no queda per sobre de la notícia, i el calendari està a un costat, com es veu a la pàgina web des de l'ordinador.

Al llarg del curs continuarem treballant per millorar la web, us mantindrem informats/des de les novetats.

I com sempre qualsevol suggeriment de millora serà ben rebut - dins de les nostres possibilitats.|