usuari 
passwd 
        

LA VALL

Arròs amb salsa de tomàquet
Filet de lluç a la planxa amb enciam i olives
Prèssec

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Una nova aplicació que ajudarà a fer un bon seguiment de l'educació dels fills"

Una app per preparar les preceptuacions!!!
famílies
30.11.2014
Una app per preparar les preceptuacions!!!

Des de La Vall us volem ajudar a preparar millor les entrevistes amb la preceptora de cada fill/a vostre, i a fer-ne un bon seguiment amb aquesta nova aplicació per a mòbil.

Aquesta aplicació de software per a mòbil és un bloc de notes que ens permet anotar abans de les entrevistes els punts més rellevants per comentar i després recordar quines han estat les metes proposades. La novetat és que, a més a més de fer-ho servir per als fills o filles que teniu estudiant a La Vall, podeu aprofitar els continguts per a tots els altres fills i filles en edat escolar.

Es suggereixen quatre àmbits diferents segons les edats. En cadascun d’aquests àmbits trobarem orientacions sobre quines són les coses que es poden parlar amb el preceptor. Després, podem anotar els objectius que ens hem proposat per a la propera entrevista.

Com que l’aplicació guarda l’historial, quan reviseu les anotacions de les entrevistes anteriors us permetrà fer un seguiment complet de les millores dels/de les fills/es. 

Aquesta aplicació és una inciativa que, dins del projecte Institució 2.0, té la finalitat d’ajudar-nos a millorar la qualitat de la preceptuació.

Descàrrega de l’aplicació per a iPhone AQUÍ

Descàrrega de l’aplicació per a Android AQUÍ

Instruccions d'ús AQUÍ


|