usuari 
passwd 
        

LA VALL

Amanida de pasta amb pernil dolç, blat de moro, tonyina i ou dur
Hamburguesa amb ceba confitada i amanida
Síndria

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

La nostra escola romandrà oberta i el professorat atendrà amb normalitat a tots aquells alumnes que hi assisteixin."

Dijous hi ha convocada una vaga d'estudiants
Pares
27.09.2017
Dijous hi ha convocada una vaga d'estudiants

El Sindicat d’Estudiants ha convocat una vaga avui i demà (dies 27 i 28 de setembre) a la que han convocat els estudiants universitaris i els que cursen educació secundària, batxillerat i formació professional.

Benvolgudes famílies,

Us informem que el Sindicat d’Estudiants ha convocat una vaga avui i demà (dies 27 i 28 de setembre) a la qual han convocat els estudiants universitaris i els que cursen educació secundària, batxillerat i formació professional.

La nostra escola romandrà oberta i el professorat atendrà amb normalitat tots aquells alumnes que hi assisteixin. Ell servei d’autocars funcionarà de manera ordinària. 

Com a mesura de prudència recomanem que les alumnes d’ESO i Batxillerat vinguin al col·legi sense l’uniforme.

Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb la secretaria de l’escola. Si hi ha alguna novetat, us mantindrem informats a través dels mitjans de comunicació habituals.

 

Cordialment,

Mia Carreras

DirectoraApreciadas familias,

Os informamos que el Sindicat d’Estudiants ha convocado una huelga hoy y mañana (días 27 y 28 de septiembre) en la que han convocado a los estudiantes universitarios y los que cursan educación secundaria, bachillerato y formación profesional.

Nuestra escuela permanecerá abierta y el profesorado atenderá con normalidad a todos aquellos alumnos que asistan. El servicio de autocares funcionará de manera ordinaria.

Como medida de prudencia recomendamos que las alumnas de Secundaria y Bachillerato vengan al colegio sin uniforme.

Para cualquier duda podéis contactar con la secretaría del colegio. Si hubiera alguna novedad os mantendríamos informados a través de los medios de comunicación habituales.


Cordialmente,

Mia Carreras

Directora|