usuari 
passwd 
        

LA VALL


Pollastre rostit al forn amb amanida de tomàquet i olives
Fruita o Gelat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

GENERAL. Beques
> dimarts 12 de setembre
GENERAL. Beques

Beques - Ministeri d'Educació

El Ministeri d'Educació ha obert la convocatòria de les Beques per al curs 2017-18.

Benvolguts pares,

Us adjuntem els enllaços amb tota la informació de la convocatòria de beques que concedeix el Ministeri d'Educació per al curs 2017-18.

Ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu  - Termini per presentar la sol·licitud fins al 28 de setembre.

Beques per a ensenyaments postobligatoris no universitaris (*NOMÉS BATXILLERAT) Termini per presentar la sol·licitud fins al 3 d’octubre.

Recordeu que per sol·licitar qualsevol de les beques, és molt important complir tots els requisits exigits pel Ministeri d'Educació.

Cordialment,

Secretaria La Vall

 

 


 

 

Apreciados padres,

Os adjuntamos los enlaces con toda la información de la convocatoria de becas que concede el Ministerio de Educación para el curso 2017-18.

Ayudas  para alumnos con necesidad específica de soporte educativo  - Plazo para presentar la solicitud hasta el 28 de septiembre.

Becas para estudios postobligatorios no universitarios  (*SOLO BACHILLERATO) Plazo para presentar la solicitud hasta el 3 de octubre. 

Recordad que para solicitar cualquiera de las becas, es muy importante cumplir todos los requisitos exigidos por el Ministerio de Educación.

Cordialmente,

Secretaría La Vall


|