usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Esperem saludar-vos personalment a l'Auditori de Sant Cugat."

Reunió de MECS (Matrimonis Encarregats de Curs)
> dijous 21 de setembre
Reunió de MECS (Matrimonis Encarregats de Curs)

El Consell de direcció es plau a convidar-vos a la presentació del nou projecte educatiu fins al 2020: Aude!

El proper dijous 21 de setembre, a les 20 h, us convidem a l’Auditori de Sant Cugat on volem explicar-vos el nou projecte educatiu fins al 2020:  Aude!

Aude! incorpora noves metodologies pedagògiques als fonaments clàssics de l’educació, perquè facilitin l’adquisició de coneixements i el desenvolupament de les competències necessàries per viure feliços i en plenitud al Segle XXI.

Durant l’acte es lliuraran els Premis ‘Aude!’ a persones i entitats que exemplifiquen els valors de cada una de les línies estratègiques del projecte.

Antonio González-Barros
Emprenedor i empresari fundador del Grupo Intercom del qual han nascut més de 50 negocis on-line (Infojobs, Emagister, Softonic....). La seva experiència li proporciona una àmplia i profunda visió del sector.

Álex Lopera i Borja Rosell.

De fabricar caixers de Bitcoins a plantar cara a la targeta de crèdit. Tres nois de vint anys (dos d’ells alumni de La Farga) llancen Verse, una aplicació per a transferències amb el mòbil desenvolupada a Silicon Valley.

Vicenç Villatoro

Escriptor, periodista i polític català. Actualment director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

 

Proactiva Open Arms

 Organització no governamental i sense ànim de lucre que es dedica a la  vigilància i salvament de les embarcacions al mar Egeu i Mediterrani de refugiats que arriben a Europa així com a la denúncia de totes les injustícies que pateixen.


Eventbrite - Presentació Aude!


galeria de fotos
  • Reunió de MECS (Matrimonis Encarregats de Curs)
|