usuari 
passwd 
        

LA VALL

Llenties estofades amb sofregit de ceba
Ous ferrats amb patates rosses
Iogurt natural ensucrat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Pilar Lacorte, sotsdirectora de docència de l’Institut d’Estudis Superiors de la Família, us parlarà sobre “Límits en l’adolescència"

2n ESO. Reunió de pares
> dijous 26 de octubre
2n ESO. Reunió de pares

Benvolguts amics,

Ens dirigim a vosaltres per recordar-vos que, tal com us vàrem comunicar a través de la informació general, el proper dia 26 a 2/4 de 9 del vespre tindrà lloc, a l’auditori, la reunió trimestral per a pares d’alumnes de 2n d’ESO. 

En primer lloc, Pilar Lacorte, sotsdirectora de docència de l’Institut d’Estudis Superiors de la Família, us parlarà sobre “Límits en l’adolescència”. Seguidament, tindreu una sessió a l’aula corresponent amb la tutora de la vostra filla. En acabar hi haurà un sopar fred.

Esperant la vostra assistència, s’acomiada cordialment.


Mia Carreras

Directora

  

Apreciados amigos,

Nos dirigimos a vosotros para recordaros que, tal como os comunicamos a través de la información general, el próximo día 26 a las 20’30 h. tendrá lugar, en el auditorio,  la primera reunión trimestral para padres de alumnas de 2º de ESO.

En primer lugar, Pilar Lacorte, subdirectora de docencia en el Instituto de Estudios Superiores de la Familia, os hablará sobre “Límites en la adolescencia”. Seguidamente, tendréis una sesión con la tutora de vuestra hija. Al finalizar habrá una cena fría en la misma aula.


Esperando vuestra asistencia, se despide cordialmente.


Mia Carreras

Directora

|