usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Arròs tres delícies (blat de moro, pernil dolç i ceba)
Barretes de lluç i calamars a la romana amb amanida verda
Gelat

VALLDOREIX

Arròs tres delícies
Croquetes de carn d'olla amb patates fregides
Gelat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

L’atenció individualitzada a les necessitats de cada alumne és clau per aconseguir el desenvolupament de les seves capacitats"

Atenció Personalitzada
Atenció Personalitzada

Com a casa, perquè la família és l’àmbit primer i natural de l’educació. Les professores i els professors atenen individualment les necessitats educatives de cada alumne i de cada família.


L’atenció individualitzadan és un factor que considerem clau per aconseguir el desenvolupament de les capacitats i aptituds de cada alumne. La dimensió personal de cada alumne, la seva atenció individualitzada és un factor clau d’una bona educació i es manifesta sovint en petits detalls habituals: atendre específicament les dificultats en l’aprenentatge, potenciar les virtuts de cada alumne, reprendre sempre positivament i en privat amb la confiança d’obtenir una millora…

A través de la preceptuació procurem conèixer bé l’alumne, seguir de prop el seu rendiment, orientar-lo en les decisions. El preceptora s’entrevista periòdicament amb els pares. Parlen dels aspectes acadèmics, del caràcter del fill, dels hàbits, dels amics, de la relació amb els germans, en definitiva de tots aquells aspectes que incideixen en la seva educació, amb la finalitat de concretar objectius comuns de millora.


galeria de fotos
  • Atenció Personalitzada
|