usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Arròs amb salsa de tomàquet
Filet de lluç arrebossat amb enciam i poma
Gelat

VALLDOREIX

Arròs amb salsa de tomàquet
Filet de lluç arrebossat amb enciam i poma
Gelat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

És important venir adequadament preparats per protegir-se del sol i la calor amb aigua, gorres o protecció, ja que estarem a l'aire lliure."

30 de maig,Missa a Montserrat, festa Beat Àlvar del Portillo
Pares
27.05.2015
30 de maig,Missa a Montserrat, festa Beat Àlvar del Portillo

La Missa solemne en la primera festa del beat Àlvar del Portillo, beatificat el passat 27 de setembre de 2014, serà el pròxim 30 de maig a les 16.30 h a l'esplanada de les places de Santa Maria del Monestir de Montserrat, on hi haurà 2.500 cadires.

Presidirà l'eucaristia el P. Abat Josep M. Soler. Hi concelebraran el vicari de l'Opus Dei a Catalunya, Dr. Antoni Pujals, i una trentena de preveres. A més, hi haurà confessions des de les 15.30 h al claustre gòtic, al costat del Centre de Coordinació Pastoral. Per a aquests esdeveniments, l'Abadia de Montserrat disposa d'un servei de seguretat i de primers auxilis. També hi haurà un punt d'informació.

És important venir adequadament preparats per protegir-se del sol i la calor amb aigua, gorres o protecció, ja que estarem a l'aire lliure.

Els que vindrem en autocar, podrem pujar fins a dalt. Cal tenir en compte que els dissabtes del mes de maig hi ha molta gent d'arreu que puja a Montserrat. De fet, el pàrquing del Santuari queda ple des de primera hora del matí. 

Cotxes particulars: instruccions degut a la suspensió del cremallera

El dissabte 30 de maig s'ha suspès el servei del Cremallera de Montserrat de 16 h a 20 h per una vaga dels treballadors. El darrer cremallera de pujada i baixada sortirà a les 16.15 h. Es recomana fer ús dels autocars com a mitjà de transport. També es podrà pujar amb vehicles particulars.

a) De les 14 h a les 16 h els cotxes podran accedir fins a la rotonda de l'Escolania on podran baixar els ocupants. Després, el conductor/a haurà d'anar a l'aparcament previst al Monestir de Santa Cecília (carretera de Can Massana).

b) Des des de les 14 h i fins a les 16 h hi haurà un servei de busos-llançadora per als conductors/es dels cotxes particulars des del Monestir de Santa Cecília i fins a la rotonda de l'Escolania.

c) Un cop acabada la Missa, des de les 18.30 h a les 20.30 h, hi haurà el mateix servei a la inversa només per als conductors/es que podran recollir el cotxe i acostar-se fins al recinte del Santuari i fer ús de les places d'aparcament que es trobin lliures.

d) Les dues sortides del Santuari seran gratuïtes per aquests cotxes.

e) Hauran de portar l'acreditació (AQUÍ EN PDF) en un lloc visible del cotxe.

f) Caldrà seguir aquestes indicacions i les que puguin assenyalar els organitzadors.


Podeu consultar + info AQUÍ

galeria de fotos
  • 30 de maig,Missa a Montserrat, festa Beat Àlvar del Portillo
  • 30 de maig,Missa a Montserrat, festa Beat Àlvar del Portillo
|