usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Puré de carbassó
Llom arrebossat amb amanida del Xef
Meló

VALLDOREIX

Puré de carbassó
Llom arrebossat amb amanida del Xef
Meló

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Perdre la por a la “bata blanca”"

Hospital dels ossets de peluix
> dilluns 29 de gener
Hospital dels ossets de peluix

Benvolguts pares,

Us informem que  des de dilluns 29 de gener al dijous 1 de febrer, i en horari escolar, els vostres fills participaran en el Projecte: "Hospital dels ossets de peluix" , adreçat als alumnes de 2n de Primària. És el nom d'un original taller que té com a intenció familiaritzar als més petits amb la salut i sobre tot Perdre la por a la "bata blanca"

Per això demanem que el dilluns de la propera setmana el vostre fill porti un ninot de plàstic o peluix per poder participar activament en aquest taller que de segur serà divertit i profitós per ell.
Aquest projecte està portat a terme per alumnes de l'últim curs de medicina de la UIC.

 


 

Queridos padres,

Os informamos que desde el lunes 29 de enero al jueves 1 de feberero, y en horario escolar, vuestros hijos participarán en el Proyecto: "Hospital de los ositos de peluche", dirigida a alumnos de 2º de Primaria. Es el nombre de un original taller que tiene como intención familiarizar a los más pequeños con la salud. Y sobre todo a perder el miedo a la "bata blanca".

Por eso pedimos que el lunes de la próxima semana vuestro hijo traiga un muñeco de plástico o peluche para poder participar activamente en este taller que de seguro será divertido y provechoso para él.
Este proyecto está llevado a cabo por alumnos del último curso de medicina de la UIC.


|