usuari 
passwd 
        

maig 2018

MIRA·SOL

Arròs tres delícies (blat de moro, pernil dolç i ceba)
Llom a la planxa amb amanida del xef
Gelat / Pera

VALLDOREIX

Arròs tres delícies (blat de moro,pèsols i pernil dolç)
Llom arrebossat amb enciam i tomàquet
Gelat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Utilitzem l’esport com un recurs per a educar els fills?"

Funcions educatives en la pràctica esportiva dels fills
11.11.2017
Funcions educatives en la pràctica esportiva dels fills

Ens plantegem quins són els nostres objectius i la finalitat per la qual els nostres fills practiquen esport extraescolar? Sabem quin és el paper que juguem com a pares a l’àmbit esportiu dels nens?

El passat dia 4 de novembre, al campament de 4rt de Primària a Torreciudad, es va dur a terme una xerrada formativa a càrrec del Departament d’EF, sobre les funcions educatives dels pares a l’àmbit esportiu dels fills. D’aquesta manera, continuem contribuint al Projecte Aude! del col-legi.

El Sr. Ramón Hidalgo Raya, mestre i llicenciat en Educació Física, ens va presentar algunes de les funcions que els pares podem desenvolupar mitjançant l’esport, com ara, donar seguretat i confiança, valorar l’esforç dels fills, promoure valors i fair play, ser respectuós, saber guanyar i perdre, gaudir de l’esport i mostrar-se com a model, orientador i guia dels nostres fills. 

A partir d’una sèrie d’activitats i posades en comú, vam tenir l’oportunitat de debatre i reflexionar sobre el propi model educatiu i les dificultats amb les que ens hi trobem en aquest àmbit. Alhora, vam portar a terme algunes estratègies per a desenvolupar les habilitats i els rols socials a partir de l’esport, i es van oferir tècniques per a ensenyar els nens a resoldre els conflictes.

Agraïm la participació i l’entusiasme de tots els pares i els hi convidem a continuar aprofitant l’esport i l’activitat física com a espai idoni per a formar els nostres fills i alumnes.

Al final de la xerrada vam gaudir d’un vídeo dels nens de 4rt practicant esport a l’àrea d’EF, els quals van deixar un missatge molt interessant a tots els pares, i que el compartim  amb tots en aquest espai.


galeria de fotos
  • Funcions educatives en la pràctica esportiva dels fills
|