usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Crema de pastanaga
Truita de patates i ceba amb enciam, tomàquet i olives
Albercocs

VALLDOREIX

Crema de pastanaga
Truita de patates amb amanida de tomàquet i olives
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Va consistir en una reunió per a informar a l’equip de treball del procés d’actuació en diverses qüestions dels seus centres"

Sessió formativa a caps de serveis
professorat
27.11.2012
Sessió formativa a caps de serveis

Després d'una xerrada amb un representant de Mútua Egarsat, en la qual es va parlar sobre motivació en el treball, integrants de diversos col·legis de la Institució van assistir a una sessió formativa sobre funcionament i l'organització dels centres.

El passat 21 de novembre van assistir representants de diversos col·legis de la Institució a les sessions formatives dirigides a caps de serveis per a millorar l'organització dels centres.

En primer lloc, un representant de la Mutua Egarsat va impartir una xerrada sobre motivació en el treball i sobre com es pot fer aflorar el millor de les persones que treballen i formen part de Institució Familiar d’Educació, a més de poder gestionar efectes laborals que incideixin directament en el bon funcionament de la Institució. Motivació, polítiques de seguiment, control intern i una bona comunicació influeixen positivament en els equips de treball.

Quant a la sessió de caps de serveis, va consistir en una reunió per a informar a l’equip de treball del procés d’actuació en diverses qüestions dels seus centres i els objectius que s’han d’abordar properament.


galeria de fotos
  • Sessió formativa a caps de serveis
  • Sessió formativa a caps de serveis
|