usuari 
passwd 
        

VALLDOREIX

Menestra de verdures
Truita amb amanida i olives
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Una amable aproximació a bates blanques, quiròfans i sales d’espera!"

Hospital dels Ossets de Peluix
Alumnes
02.02.2017
Hospital dels Ossets de Peluix

En sessions per grups, aquest dimarts i dimecres, els estudiants de medicina de la Universitat Internacional de Catalunya fan gaudir als nostres alumnes de 2n EPRI, amb el projecte Hospital dels Ossets de Peluix (HOP).

Durant aquesta setmana, els nostres alumnes de 2n de Primària s'ho han passat de meravella i han après molt de salut amb el projecte Hospital dels Ossets de Peluix (HOP).

Aquesta iniciativa ha estat dirigida per estudiants de medicina de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).

L'objectiu d'aquest projecte és que els infants perdin la por d'anar al metge i aprenguin hàbits i estils de vida saludables.

En aquesta experiència els nostres alumnes han tingut l'oportunitat d'acompanyar el seu osset de peluix al metge on l'han fet una “exploració” a l’osset,  l'han passat pel “quiròfan" o  l'han fet una “radiografia”.

També, els nostres alumnes, han après quins són els millors aliments pel seu desenvolupament i creixement saludable. En acabar, se'ls ha conscienciat de la importància d'una bona higiene bucal i un bon ús dels medicaments.

Ha estat una experiència molt enriquidora per  a tots, com una mena de síntesi de les 4 línies de treball d’AUDE, el nou pla docent de tota la Institució. I, sí, els nois s'han involucrat moltíssim i s'han pogut familiaritzar amb bates blanques, quiròfans i sales d’espera. 

Galeria fotogràfica AQUÍ 


galeria de fotos
  • Hospital dels Ossets de Peluix
  • Hospital dels Ossets de Peluix
  • Hospital dels Ossets de Peluix
  • Hospital dels Ossets de Peluix
  • Hospital dels Ossets de Peluix
|