usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Que la teva felicitació nadalenca arribi arreu!"

Construïm l'esperit del Nadal, també en vídeo!
Alumnes
30.11.2016
Construïm l'esperit del Nadal, també en vídeo!

Participem en el concurs de vídeos per felicitar el Nadal. És fins al pròxim 18 de desembre. Cal enviar a comunicacio@institucio.org un vídeo original i molt nadalenc. Fomentem així l'esperit solidari, col·laboratiu i creatiu de tots plegats.

Institució convoca el I Concurs de vídeos per felicitar el Nadal. El vídeo premiat serà utilitzat com a felicitació del Nadal pels 15.000 pares i mares, 1.000 professionals de l'educació, 8.000 alumnes i 25.000 alumni de la Institució.

Els participants, que podran enviar el vídeo fins al 18 de desembre vinent, tindran l'opció de participar en dues modalitats:

  • Individual: com a alumni, alumne actual o docent de qualsevol dels centres de la Institució.
  • En grup: alumnes, alumni o docents que participen en grup sense nombre mínim ni màxim d'integrants.

Els vídeos presentats hauran de tenir una durada màxima d'un minut i trenta segons, amb una temàtica relacionada amb l'esperit nadalenc, a més d'original -vídeo no presentat a altres concursos-. Es pot fer en català, castellà o anglès i per presentar el vídeo, el responsable haurà d'enviar un mail a comunicacio@institucio.org amb la següent informació:

1. Enllaç al vídeo (Youtube o Vimeo).        
2. Breu descripció (màxim 300 caràcters).
3. Nom i cognoms, curs (en cas de ser alumne) i centre escolar dels participants.

El guanyador del concurs es coneixerà el 20 de desembre i l'autor o autors podran escollir un projecte solidari, desenvolupat per entitats no lucratives amb les quals les escoles col·laboren de forma habitual, per destinar-li una aportació de 600 € a través de la Fundació Impuls.

Per a més informació, podeu consultar les bases del concurs AQUÍ.


|