usuari 
passwd 
        

maig 2018

123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

MIRA·SOL

Arròs tres delícies (blat de moro, pernil dolç i ceba)
Llom a la planxa amb amanida del xef
Gelat / Pera

VALLDOREIX

Arròs tres delícies (blat de moro,pèsols i pernil dolç)
Llom arrebossat amb enciam i tomàquet
Gelat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

La terra sostenible"

Jornades Culturals
> dilluns 5 de febrer
Jornades Culturals "La sostenibilitat de la terra"

Benvolguts pares i mares,

La Farga organitza des de fa 33 anys les seves Jornades Culturals, enguany el 22 i 23 de març, centrades en un tema extra-curricular. L'escollit per aquesta edició és "La Sostenibilitat de la Terra".

Sempre volem donar una visió àmplia del tema escollit i, així, aquest any convidarem a tots aquells àmbits professionals relacionats amb aquest tema . En total hi haurà unes 15 conferències simultàniament. A més de la gran varietat de punts de vista, també aconseguim que els grups, alumnes d'ESO (12-16 anys) i de 1r de Batxillerat, siguin reduïts (uns 25 – 30 assistents) i es produeixi un clima de confidencialitat que permeti una gran interrelació entre el conferenciant i els nostres alumnes.

Les Jornades tenen lloc dos dies i l'horari previst per les conferències és de 12:00 a 14:00, aproximadament. Juntament amb les conferències , a Les Jornades hi haurà tallers, pel·lícules, concerts, sortides culturals etc.

Ens agradaria molt poder comptar amb vosaltres per donar una d'aquestes xerrades - i ,si fos possible repetir-la l'endemà -, sobre la sostenibilitat de la terra. Si estiguéssiu disposats a participar-hi com a conferenciants, us podeu posar en contacte amb en Xavier Plazas (xplazas@la-farga.org)

Moltes Gràcies

Joan Carles Hernando
Director de La Farga

Apreciados padres y madres,

La Farga organiza desde hace 33 años sus Jornadas Culturales, este año el 22 y 23 de marzo, centradas en un tema extra-curricular. El elegido para esta edición es "La Sostenibilidad de la Tierra".

Siempre queremos dar una visión amplia del tema elegido y, así, este año invitaremos a todos aquellos ámbitos profesionales relacionados con este tema. En total habrá unas 15 conferencias simultáneamente. Además de la gran variedad de puntos de vista, también conseguimos que los grupos, alumnos de ESO (12-16 años) y de 1º de Bachillerato, sean reducidos (unos 25 - 30 asistentes) y se produzca un clima de confidencialidad que permita una gran interrelación entre el conferenciante y nuestros alumnos.

Las Jornadas tienen lugar dos días y el horario previsto para las conferencias es de 12:00 a 14:00, aproximadamente. Junto con las conferencias, en Las Jornadas habrá talleres, películas, conciertos, salidas culturales etc.

Nos gustaría mucho poder contar con vosotros para dar una de estas charlas - y, si fuera posible repetir al día siguiente -, sobre la sostenibilidad de la tierra. Si estuvierais dispuestos a participar como conferenciantes, podéis poneros en contacto con Xavier Plazas (xplazas@la-farga.org)

Muchas Gracias

Juan Carlos Hernando
Director de La Farga

|