usuari 
passwd 
        

novembre 2017

MIRA·SOL

Sopa de galets
Truita de patates amb una llesca de formatge
Taronja

VALLDOREIX

Sopa de galets
Truita de patates amb una llesca de formatge
Fruita del temps

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

El proper dijous 21 de setembre les escoles Airina, La Farga i La Vall presentaran el seu nou projecte educatiu Aude!"

Presentació Aude!
> dijous 21 de setembre
Presentació Aude!

La presentació d'Aude! tindrà lloc a l'Auditori de Sant Cugat a les 20h. Durant l’acte es lliuraran els Premis ‘Aude!’ a persones i entitats que exemplifiquen els valors de cada una de les línies estratègiques del projecte.

El proper dijous 21 de setembre, a les 20h, les escoles AirinaLa Farga i La Vall presentaran a l’Auditori de Sant Cugat el seu nou projecte educatiu fins al 2020:  Aude!

Aude! incorpora noves metodologies pedagògiques als fonaments clàssics de l’educació, perquè facilitin l’adquisició de coneixements i el desenvolupament de les competències necessàries per viure feliços i en plenitud al Segle XXI.

Durant l’acte es lliuraran els Premis ‘Aude!’ a persones i entitats que exemplifiquen els valors de cada una de les línies estratègiques del projecte.

Antonio González-Barros
Emprenedor i empresari fundador del Grupo Intercom del qual han nascut més de 50 negocis on-line (Infojobs, Emagister, Softonic....). La seva experiència li proporciona una àmplia i profunda visió del sector.

Álex Lopera i Borja Rosell.

De fabricar caixers de Bitcoins a plantar cara a la targeta de crèdit. Tres nois de vint anys (dos d’ells alumni de La Farga) llancen Verse, una aplicació per a transferències amb el mòbil desenvolupada a Silicon Valley.

Vicenç Villatoro

Escriptor, periodista i polític català. Actualment director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

 

Proactiva Open Arms

 Organització no governamental i sense ànim de lucre que es dedica a la  vigilància i salvament de les embarcacions al mar Egeu i Mediterrani de refugiats que arriben a Europa així com a la denúncia de totes les injustícies que pateixen.Eventbrite - Presentació Aude!

galeria de fotos
Left
  • Presentació Aude!
  • Presentació Aude!
  • Presentació Aude!
  • Presentació Aude!
  • Presentació Aude!
  • Presentació Aude!
  • Presentació Aude!
Right
|