usuari 
passwd 
        

maig 2018

123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Millorem les instal·lacions"

Obres als vestidors de La Farga
> dilluns 26 de juny
Obres als vestidors de La Farga

Continuem treballant per millorar les nostres instal·lacions perquè som conscients de la importància d'evolucionar i d'actualitzar les infraestructures.

Després de les recents actuacions a La Farga com el camp de futbol i els banys de Batxillerat s'ha considerat oportú començar les obres dels vestidors antics situats a la planta baixa de l'edifici de primària. Aquesta obra s'inicia formant part d'una sèrie d'actualitzacions que anirem realitzant durant aquest any i el pròxim per adequar als temps actuals alguns espais que necessiten una renovació parcial o completa.

Les obres dels vestidors es realitzaran durant els mesos de juny, juliol i agost i, després d'un estudi, s'ha decidit fer-los completament nous. Amb aquesta obra es construiran dos vestidors independents amb dutxes i lavabos també independents per tal que puguin ser utilitzats de manera simultània per diferents equips. Fins ara La Farga tenia dos vestidors al poliesportiu, dos vestidors d'àrbitres i un vestidor gran situat a l'edifici de primària on podien canviar-se fins a quatre equips alhora. Amb les noves instal·lacions la capacitat de persones es manté però ens permet atendre de manera més adient la separació necessària entre equips, edats i esports. Aquesta construcció, junt amb el poliesportiu i el camp de futbol d'herba ens permetrà tenir unes instal·lacions esportives de primer nivell. És important que saber que, les instal·lacions esportives de La Farga s'utilitzen cada dia des de les 9 del matí fins a les 12 de la nit amb diferents activitats i els caps de setmana.

Durant aquests dies que resten per a la finalització del curs actual hem decidit tancar una part dels patis de La Farga per facilitar les tasques de treball dels operaris i com a mesura de seguretat per tal que els vostres fills no accedeixin a zones d'obres. Hem calculat els terminis d'inici i de finalització procurant que destorbin el mínim possible a les classes i a la vida del centre. Hem obert nous espais per l'esbarjo i hem modificat alguns horaris per tal que la repercussió sigui la mínima per a ells.

Així doncs, les obres van començar el passat dilluns dia 12 de juny. Us anirem informant del progrés.

galeria de fotos
  • Obres als vestidors de La Farga
  • Obres als vestidors de La Farga
  • Obres als vestidors de La Farga
  • Obres als vestidors de La Farga
|