usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Ensaladilla russa
Bocaditos de rosada amb amanida verda i tomàquet .
Plàtan

VALLDOREIX

Ensaladilla russa
Filet de lluç a la marinera amb amanida d'enciam, pastanaga i olives
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Cicle Inicial"

Deures d'estiu de 1r i 2n de Primària
> dilluns 19 de juny
Deures d'estiu de 1r i 2n de Primària

Benvolguts pares.

Properament rebreu la llista personalitzada amb els deures d'estiu que han de realitzar els vostres fill durant les vacances. Aquest curs, podreu comprar els deures d’estiu per als vostres fills al col·legi. El dimarts 20 de juny de 12 a 18 h hi haurà un estand de la llibreria Garbí  a l’entradade Cicle Inicial, on us serviran tot el material d’estiu que necessiteu amb un descompte del 5% ja aplicat. Disposareu de totes les opcions que els tutors del nivell del vostre fill ha triat per si voleu ampliar la compra.

Si algú de vosaltres ho desitja podrà fer la compra directament a través del seu fill. (Els nens aniran a comprar acompanyats d’un professor).

 

 Queridos padres

Próximamente recibiréis la lista personalizada con los deberes de verano que han de realizar vuestros hijos durante las vacaciones. Este curso, podréis comprar los deberes de verano de vuestros hijos en el colegio. El martes 20 de junio de 12  a 18 h tendremos un stand de la librería Garbí en la entrada de Ciclo Inicial, donde se servirá todo el material de verano que necesitéis con un descuento del 5% ya aplicado.

Si alguno de vosotros lo desea puede hacer la compra a través de su hijo. (Los niños irán a comprar acompañados de un profesor).


|