usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Ensaladilla russa
Bocaditos de rosada amb amanida verda i tomàquet .
Plàtan

VALLDOREIX

Ensaladilla russa
Filet de lluç a la marinera amb amanida d'enciam, pastanaga i olives
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

AMPA LA FARGA"

Mòbils i tablets: preparats per l'estiu - AMPA
> dilluns 19 de juny
Mòbils i tablets: preparats per l'estiu - AMPA

Benvolgudes famílies,

Sempre se'ns havia dit que l'ordinador amb connexió a internet havia d'estar en un lloc visible de la casa per veure l'ús que se'n feia. Això amb els mòbils i tauletes no és possible. Aquest accés no controlat a internet és pot intensificar a l'estiu en disposar de més temps per fer-ne ús.

Per preparar-nos i formar-nos en l'ús de les TIC de cara a l'estiu us proposem una sessió doble:

1) 20h30 -21h30 "Pares preparats, fills connectats" per l'Anna Plans que ens donarà una visió pràctica i realista a partir de la seva experiència com a mare de família que a més ha centrat la seva recerca en el comportament del fills a les xarxes.

2) 21h30-22h30 "Taller pràctic de configuració de controls parentals", en Lluis Ignasi Bonastre ens explicarà d'una forma pràctica i senzilla com configurar els controls parentals que tots els dispositius per a que els nostres fills em facin l'ús que a cada família li sembli més adient.

Dia: Dilluns 19 de Juny 20h30
Lloc: Aula Magna de la Farga.

Us hi esperem a tots, segur que serà una sessió que ens ajudarà a gaudir més de l'estiu i a formar els nostres fills en l'ús de les TIC.

Atentament


Queridas familias,

Siempre se nos había dicho que el ordenador con conexión a internet tenía que estar en un lugar visible de la casa para controlar el uso que de él se hacía. Esto ,con los móviles y tabletas no es posible. Este acceso no controlado a internet se puede intensificar en verano al disponerse de más tiempo para el uso de móviles y tabletas.

Para prepararnos y formarnos en el uso de las TIC de cara al verano os proponemos una sesión doble:

1) 20h30 -21h30 "Padres preparados, hijos conectados" por Anna Plans que nos dará una visión práctica y realista a partir de su experiencia como madre de familia que además ha centrado su investigación académica en el comportamiento de los hijos en las redes.

2) 21h30-22h30 "Taller práctico de configuración de controles parentales", por Luis Ignacio Bonastre nos explicará de una forma práctica y sencilla como configurar los controles parentales que todos los dispositivos incorporan de serie para que nuestros hijos hagan el uso que a cada familia le parezca más adecuado de estos dispositivos.

Día: Lunes 19 de Junio 20h30
Lugar: Aula Magna de la Farga.

Os esperamos a todos, seguro que será una sesión que nos ayudará a disfrutar más del verano y formar a nuestros hijos en el uso de las TIC.

Atentamente

|