usuari 
passwd 
        

VALLDOREIX

Llenties estofades
Pit de pollastre arrebossat amb xips
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Reserva plaça pel teu fill o filla si no està escolaritzat"

Matrícula Llar d'infants i P3. Demaneu full d'inscripció.
> dilluns 30 de octubre
Matrícula Llar d'infants i P3. Demaneu full d'inscripció.

Atesa la demanda de places a Llar que hem tingut, volem fer una previsió per al curs vinent i molt especialment volem que les nostres famílies no es quedin sense plaça.

Així doncs, totes les famílies que estigueu interessades a matricular algun/a fill/a en el nivell de Llar 0, Llar 1 i Llar 2 per al proper curs 2018-2019, podeu demanar a secretaria el full d’inscripció.

Pel que fa al curs de P3 i altres cursos concertats, (per als alumnes de nova incorporació)  el període de preinscripció ve dictaminat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Malgrat tot, els qui hi estigueu interessats, demaneu igualment el full de sol·licitud de plaça, a fi que nosaltres us puguem avisar quan hagueu d’emplenar el full de preinscripció oficial del Departament d’Ensenyament.

També us volem demanar que animeu els vostres familiars i amics a venir a visitar el nostre col·legi.  És un bon moment per fer una entrevista personal amb una visita guiada al parvulari.


Teniendo en cuenta la demanda de plazas que hemos tenido, queremos hacer una previsión para el próximo curso, sobre todo para que ninguna de nuestras familias se quede sin plaza.

Así pues, todas las familias que estéis interesadas en matricular algún/a hijo/a en el nivel de Llar 0, Llar 1 y Llar 2 para el próximo curso 2018-2019, pedid, en secretaría, la hoja de inscripción.

En lo que se refiere al curso de P3 u otros cursos de niveles concertados  (alumno-as de nueva incorporación),  el periodo de preinscripción viene dictaminado por el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. De todos modos, los que estéis interesados, podéis pedir igualmente la hoja de solicitud de plaza, con el fin de poderos avisar cuando llegue el momento de cumplimentar la hoja de preinscripción oficial del Departament d’Ensenyament. 

También os pedimos que animéis a vuestros familiares y amigos a venir a visitar nuestro colegio. Es un buen momento para hacer una entrevista personal con una visita guiada por el parvulario.


|