usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Presentacions dels alumnes de Cicle Superior"

Portafoli dels alumnes de
5è i 6è EPRI
> dimarts 6 de juny
Portafoli dels alumnes de 5è i 6è EPRI

Benvolgudes famílies:

Us volem convidar a la presentació del portafoli dels alumnes de 5è d'EPRI que tindrà lloc a la sala "Audiovisuals", i 6è d'EPRI que tindrà lloc a la sala "Aula Magna".

Segur que el tutor o el vostre propi fill us han explicat que és un portafoli, de tota manera us fem un breu resum:

És un àlbum digital on l'alumne evidència el seu aprenentatge. L'objectiu d'aquest projecte és documentar de manera reflexiva els èxits d'aprenentatge. L'alumne és el que decideix quins aspectes vol incloure sobre els aprenentatges significatius que ha realitzat durant aquest curs, amb quin criteri els jutja, tria els diferents materials i quines reflexions realitza sobre aquests criteris.

Consisteix en dotar de sentit el treball dut a terme, a classe, facilitar la comunicació sobre el treball realitzat, relacionar el que s'ha après amb un context més ampli que les lliçons ensenya-des a classe i promoure processos metacognitius.

Us volem fer partícips d'aquesta presentació davant la comunitat educativa els últims dies d'aquest curs en l'horari que us adjuntem. Són presentacions d'uns 15 minuts aproximadament per alumne.

HORARI DE PRESENTACIONS DE 5È DE PRIMÀRIA

HORARI DE PRESENTACIONS DE 6È DE PRIMÀRIA

Un cop hagueu comprovat el dia i l'hora de la presentació del vostre fill, amb una mica d'antelació a recepció us estarà esperant un alumne de guàrdia que us acompanyarà a la sala on tindrà lloc l'esdeveniment.

Esperem comptar amb la vostra presència.

De cara a una gestió òptima d'aquest dia i a causa de l'atapeït calendari d’aquestes últimes setmanes, el dia i hora de la presentació del vostre fill no es pot canviar.

Rebeu una cordial salutació,

  

Pablo Díaz Hevia


Coordinador Cicle superior

pdiaz@la-farga.org


Apreciadas familias: 

Os queremos invitar a la presentación del portafolio de vuestros hijos de 5º de EPRI que tendrá lugar en la sala "Audiovisuales"y de 6º de EPRI que tendrá lugar en la sala "Aula Magna"

Seguro que el tutor o vuestro propio hijo os han explicado que es un portafolio, de todas formas os hacemos un breve resumen:

Es un álbum digital dónde el alumno evidencia su aprendizaje. El objetivo de este proyecto es documentar de manera reflexiva los logros de aprendizaje. El alumno es el que decide que aspectos quiere incluir sobre los aprendizajes significativos que ha realizado durante este curso, con qué criterio los juzga, elige los diferentes materiales y qué reflexiones realiza sobre estos criterios.

Consiste en dotar de sentido el trabajo llevado a cabo, en clase,  facilitar la comunicación sobre el trabajo realizado, relacionar lo aprendido con un contexto más amplio que las lecciones enseñadas en el aula y promover procesos metacognitivos.

Os queremos hacer partícipes de esta presentación ante la comunidad educativa los últimos días de este curso en el horario que os adjuntamos. Son presentaciones de unos 15´ minutos aproximadamente por alumno.

HORARIO DE PRESENTACIONES DE 5º DE PRIMARIA

HORARIO DE PRESENTACIONES DE 6º DE PRIMARIA

Una vez hayáis comprobado el día y la hora de la presentación de vuestro hijo, con un poco de antelación en recepción os estará esperando un alumno de guardia que os acompañará a la sala dónde tendrá lugar el evento.

Esperamos contar con vuestra presencia.

De cara a una gestión óptima de este día y debido al apretado calendario de estas últimas semanas, el día y hora de la presentación de vuestro hijo no se puede cambiar.

Recibid un cordial saludo, 


Pablo Díaz Hevia


Coordinador Ciclo superior

pdiaz@la-farga.org

|