usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Crema de pastanaga
Truita de patates i ceba amb enciam, tomàquet i olives
Albercocs

VALLDOREIX

Crema de pastanaga
Truita de patates amb amanida de tomàquet i olives
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

I·lusió, curiositat, una certa dosi de nerviosisme i moltes ganes de retrobar-se en aquest nou inici de curs escolar"

Comença el curs 2017-2018
18.09.2017
Comença el curs 2017-2018

Com cada any, hi haurà canvis que es presenten com una novetat característica del curs però aquest any serà més especial encara amb l'aplicació del nostre nou projecte educatiu Aude!

La preparació d'aquestes darreres setmanes arriba a la seva fi. Els alumnes ja tenen preparat el material escolar, els llibres, els uniformes i sobretot les ganes de començar un nou curs. A més, arriba el moment de saludar els amics, de comprovar quina serà l'aula durant aquest curs, conèixer i rebre algun nou company, les primeres classes...

Una etapa nova que comença té l'ingredient de la il·lusió, l'esperança de canviar per a millorar i de continuar l'aprenentatge. Segons les edats i les etapes educatives els objectius seran diferents: l'adquisició d'hàbits i valors, el domini de la lectura i de l'escriptura a l'educació Primària; el treball ben fet, l'esforç, l'educació de la voluntat, el coneixement de les diferents matèries a l'ESO; i la darrera etapa de formació a l'escola que viuran els alumnes de Batxillerat.

Tant els consells de Direcció de les escoles, com tot el personal docent i no docent que hi treballa a la Institució confía en que aquest any serà un molt bon any per a tots.

Bona sort i feliç curs 2017-2018!


|