usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Espaguetis amb ceba, tomata i parmesà
Bocaditos de rosada amb amanida verda i tomàquet .
Poma

VALLDOREIX

Macarrons amb sofregit de ceba i tomàquet
Lloms de Lluç a la planxa amb amanida verda
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Informació de la convocatòria de beques per a alumnes"

Beques - Documentació i terminis
> dilluns 18 de setembre
Beques - Documentació i terminis

Us adjuntem dos enllaços amb tota la informació dels ajuts per a alumnes amb necessitats educatives especials i alumnes d'estudis postobligatoris.

Benvolguts pares,

Us adjuntem els enllaços amb tota la informació de la convocatòria de beques que concedeix el Ministeri d'Educació per al curs 2017-18.

Ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu  - Termini per presentar la sol·licitud fins al 28 de setembre.

Beques per a ensenyaments postobligatoris no universitaris (*NOMÉS BATXILLERAT) Termini per presentar la sol·licitud fins al 3 d’octubre.

Recordeu que per sol·licitar qualsevol de les beques, és molt important complir tots els requisits exigits pel Ministeri d'Educació.

Cordialment,

Secretaria La Farga

 

 


 

 

Apreciados padres,

Os adjuntamos los enlaces con toda la información de la convocatoria de becas que concede el Ministerio de Educación para el curso 2017-18.

Ayudas  para alumnos con necesidad específica de soporte educativo  - Plazo para presentar la solicitud hasta el 28 de septiembre.

Becas para estudios postobligatorios no universitarios  (*SOLO BACHILLERATO) Plazo para presentar la solicitud hasta el 3 de octubre. 

Recordad que para solicitar cualquiera de las becas, es muy importante cumplir todos los requisitos exigidos por el Ministerio de Educación.

Cordialmente,

Secretaría La Farga


|