usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Trinxat de col i patata
Botifarra guisada amb bolets
Macedònia de fruites

VALLDOREIX

Menestra de verdures
Salsitxes amb salsa de tomàquet
Macedònia

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Cicle Mitjà "

Deures d'estiu de 3r i 4t de Primària
> dilluns 19 de juny
Deures d'estiu de 3r i 4t de Primària

Benvolgudes famílies,

D'aquí a uns dies us arribaran els informes d'avaluació dels vostres fills. Durant el període d'estiu és convenient que no deixin totalment de banda el treball que han estat fent al col·legi. És bo que dediquin cada dia una estona a la lectura i al repàs de les principals matèries.

Us adjuntem un full personalitzat amb diverses propostes de treball pels vostres fills, que hem omplert pensant en els aspectes que els convé més ampliar i/o reforçar. Deixem al vostre criteri reduir-les, ampliar-les o triar-ne unes altres. Recordeu que els deures d'estiu són voluntaris, tot i que els recomanem decididament. A principi de curs cada alumne entregarà al seu tutor les tasques que hagi dut a terme.

DEURES D’ESTIU DE 3R DE PRIMÀRIA

DEURES D’ESTIU 4T DE PRIMÀRIA

Aquest curs podreu comprar els deures d'estiu pels vostres fills al col·legi. El dimarts dia 20 de juny, de 12:00 h. a 17:30 h hi haurà un estand de la llibreria Garbí, on us serviran tot el material d'estiu que necessiteu amb un descompte del 5% ja aplicat. Si algú de vosaltres ho desitja podrà fer la compra directament a través del seu fill.

Esperem que aquesta iniciativa sigui un servei per a totes les famílies.

Joan Carles Hernando
Director
Estimadas familias,

De aquí a unos días os llegarán los informes de evaluación de vuestros hijos. Durante el período estival es conveniente que no dejen totalmente de lado el trabajo que llevan a cabo en el colegio. Es bueno que dediquen cada día un rato a la lectura y al repaso de las principales materias.

Os adjuntamos una hoja personalizada con diversas propuestas de trabajo para vuestros hijos, que hemos rellenado pensando en los aspectos que les conviene más ampliar y/o reforzar. Dejamos a vuestro criterio el reducirlas, ampliarlas o escoger otras. Recordad que los deberes de verano son voluntarios, aunque los recomendamos decididamente. A principio de curso cada alumno entregará a su tutor las tareas que haya llevado a cabo.

DEBERES DE VERANO DE 3º DE PRIMARIA

DEBERES DE VERANO DE 4º DE PRIMARIA

Este curso podréis comprar los deberes de verano para vuestros hijos en el colegio. El martes día 20 de junio, de 12:00 h a 17:30 h habrá un stand de la librería Garbí, en el cual os servirán todo el material que necesitéis con un descuento del 5% ya aplicado. Si alguno de vosotros lo desea podrá realizar la compra directamente a través de su hijo.

Esperamos que esta iniciativa sea un servicio para todas las familias.

Juan Carlos Hernando
Director

|