usuari 
passwd 
        

INFANTIL

Llenties estofades
Pit de pollastre arrebossat amb xips
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Si hi ha alguna novetat, us mantindrem informats a través dels mitjans de comunicació habituals (Pàgina Web, Twitter, ...)."

Vaga general
Pares
Vaga general

Demà, 3 d'octubre, hi ha prevista una vaga general convocada per alguns sindicats i en paral·lel una aturada general a Catalunya.

Benvolgudes famílies,

Us informem que demà dimecres, 8 de novembre, hi ha prevista una vaga convocada per la Intersindical-CSC, a la qual a hores d’ara no tenim constància que s’hagin adherit els sindicats majoritaris USOC CCOO i UGT, ni per cap altra minoritari, i tot sembla indicar que no ho faran.

L’escola romandrà oberta, complint els serveis mínims establerts per la Generalitat de Catalunya, intentant que la jornada es desenvolupi amb la màxima normalitat i el professorat atendrà a tots aquells alumnes que hi assisteixin. Com a mesura de prudència us recomanem que els alumnes vinguin sense uniforme

Les companyies de transport escolar ens han comunicat que oferiran el servei, però a hores d'ara no poden garantir la normalitat del mateix.

Si hi ha alguna novetat al respecte us mantindrem informats a través dels mitjans de comunicació habituals de l'escola.


Queridas familias,

Os informamos que mañana miércoles, 8 de noviembre, está prevista una huelga convocada por la Intersindical CSC, a la que en estos momentos no tenemos constancia que se hayan adherido los sindicatos mayoritarios USOC CCOO y UGT, ni ningún otro minoritario, y todo parece indicar que no lo harán.

Nuestra escuela permanecerá abierta, cumpliendo los servicios mínimos establecidos por la Generalidad de Cataluña, intentando que la jornada se desarrolle con la máxima normalidad y el profesorado atenderá a todos aquellos alumnos que asistan. Como medida de prudencia os recomendamos que los alumnos vengan sin uniforme.

Las compañías de transporte escolar nos han comunicado que ofrecerán el servicio, pero en estos momentos no pueden garantizar la normalidad del mismo.

Si hay alguna novedad al respecto os mantendremos informados a través de los canales de comunicación habituales de la escuela.
|