usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Revisar les anotacions de les entrevistes anteriors permetrà fer un seguiment complet de les millores dels fills"

En funcionament l’aplicació de preceptuació
Pares
27.03.2014
En funcionament l’aplicació de preceptuació

Ja us podeu descarregar la versió d’Android i d’iPhone de l’app de preceptuació. És un bloc de notes que ens permet preparar cada entrevista, anotant abans els punts més rellevants per comentar i recordar quines han estat les metes proposades.

L’aplicació ens suggereix quatre àmbits diferents: aspectes personals, aprententatges, pla de millora i Atrium. En cadascun d’aquests àmbits ens orienta sobre quines són les coses que es poden parlar. Després, podem anotar els objectius que ens hem proposat per a la pròxima entrevista.

Com que l’aplicació ens guarda l’historial, revisar les anotacions de les entrevistes anteriors permetrà fer un seguiment complet de les millores dels fills. 

Aquesta aplicació és una inciativa de l’Escola Infantil, dins del projecte Institució 2.0, amb la finalitat d’ajudar-nos a millorar la qualitat de la preceptuació. Esperem que l’experiència s’implmentarà després a la resta d’escoles de la Institució Familiar d’Educació.

Sentiu-vos, doncs, com a pares, coparticipants del projecte i pioners amb nosaltres. Necessitem la vostra col·laboració i els vostres suggeriments de millora. Hem creat un formulari perquè pugueu dir-nos totes les observacions que vegeu del funcionamet de l’aplicació.

Descàrrega de l’aplicació per a iPhone

Descàrrega de l’aplicació per a Android