usuari 
passwd 
        

INFANTIL

Espirals amb salsa de tomàquet, ceba i formatge
Varetes de lluç i calamars amb amanida verda ,tomàquet i formatge .
Fruita del temps

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

VESS, que s’aplica a les aules de llar i Infantil, s’inspira en la metodologia Visible Thinking de Harvard i la pedagogia de Reggio Emilia.""

La Farga Infantil incorpora la metodologia Visible Thinking
Alumnes
26.10.2017
La Farga Infantil incorpora la metodologia Visible Thinking

Totes les escoles de la Institució implementen a les seves aules el projecte educatiu Aude! on conviuen els fonaments de l’educació personalitzada i les metodologies didàctiques més avançades.

A l'etapa d'Educació Infantil, des d'aquest curs, comencen a aplicar el mètode VESS per crear cultures de pensament Visible Thinking a les aules. Institució incorpora aquesta metodologia del Projecte Zero de Harvard en el marc d'Aude!

Aude! situa l'alumne al centre de tot el procés educatiu i ho fa des de quatre eixos:

  • Lideratge ètic: cada alumne és únic i valuós i ha d'aprendre a dirigir la seva vida i ser agent de canvi.
  • Preparats per al canvi: aprendre a pensar, a ser creatiu, a treballar amb eficiència i a cooperar amb els altres.
  • Competència global: aprendre a conviure i comunicar-se amb tothom amb actitud oberta i positiva.
  • Compromís social: arribar a ser ciutadans compromesos i solidaris amb la societat i la natura.

Des de fa anys Institució ha integrat a les seves aules diverses metodologies i programes innovadors: aprenentatge cooperatiu, intel·ligències múltiples, habilitats emocionals, creativitat... La formació continuada del professorat, el treball en equip i la incorporació de nous avenços educatius són determinants de l'estil propi d'aquest centre.

Aude! Infantil
El mètode VESS és el resultat de més de vint anys de recerca en l'etapa d'educació infantil d'Edu1st, una organització amb seu a Miami (EEUU), pionera en l'aplicació a infantil de la metodologia Visible Thinking del Projecte Zero de la Universitat de Harvard. Segons David Perkins, co-fundador del projecte juntament amb Howard Gardner, "per aprendre a pensar cal materialitzar i monitoritzar el pensament. Per educar bons pensadors, convé fer-ho des de les primeres edats".

VESS és l'acrònim de "Vida Equilibrada amb Sentit i Saviesa" i va nèixer amb l'objectiu d'educar persones equilibrades i felices, que visquin amb sentit i saviesa. Incorpora les novetats que aporta la recerca en neuro-educació, psicologia i pedagogia. Des de ja fa uns anys, el professorat de la Institució a Infantil es forma en metodologies pedagògiques avançades i les aplica amb èxit a les seves aules, convertint l’aprenentatge en una gran aventura diària per a cada alumne i cada família. L’escola és, des del mes passat, un dels primers centres educatius de Catalunya que aplica el mètode VESS a les seves aules de Llar d’Infants i Infantil. 

Els propers dies 3 i 4 de novembre hem organitzat, a La Farga, un workshop internacional amb la presència de les gran figures del pensament, David Perkins i Robert Swartz. Està dirigit a tots els professors i professores arreu de Catalunya. T'hi apuntes?


Més info VESS


galeria de fotos
  • La Farga Infantil incorpora la metodologia Visible Thinking
|