usuari 
passwd 
        

INFANTIL

Llenties estofades
Pollastre a la planxa amb amanida d'enciam, tomàquet, olives i blat
Fruita del temps

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Més de 500 persones van assistir a l'acte celebrat dijous dia 21 al Teatre Auditori de Sant Cugat"

La Institució Familiar d’Educació presenta Aude!
Alumnes
22.09.2017
La Institució Familiar d’Educació presenta Aude!

Pares, Mares, docents, alumnes i Alumni varen gaudir d’una vetllada enriquidora i familiar en la qual, tota la comunitat educativa, va compartir noves il·lusions i nous reptes.

La cerimònia va començar amb unes paraules de la Consellera Delegada de la Institució, Teresa Martínez, que va presentar aquest nou horitzó vers una educació innovadora i integral que prepari els alumnes en les habilitats i competències necessàries per assumir amb èxit nous reptes i contribuir èticament en el món en què vivim.  

De la mà de Rafael de Ribot, periodista i presentador de l’acte, els directors i directores dels centres educatius La Vall, La Farga, La Farga Infantil i Airina van exposar cadascun dels eixos del projecte així com als quatre premiats.  

El lideratge ètic com a motor per ser agent de canvi i trobar la felicitat és la idea que va exposar el director de La Farga, Juan Carlos Hernando. El Fundador del Grupo Intercom Antonio González-Barros —qui va destacar que un líder ètic és el que coneix i estima la gent —, va rebre el reconeixement en aquesta línia.  

Tot seguit, la directora de la Farga Infantil, Mónica Larruy, va presentar l’eix Preparats per al canvi i als premiats en aquesta categoria Alex Lopera i Borja Rosell, antics alumnes de l’escola i fundadors de Verse: “L’escola em va ensenyar a respectar els altres. A posar-me en les sabates dels altres i ser obert, a afrontar nous reptes posant en el centre a la persona”.  

En l’àmbit de Competència Global el Director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) Vicenç Villatoro va rebre el guardó de mans de Mia Carreras, directora de La Vall. L’aprenentatge global, el plurilingüisme i la tecnologia com a eina de treball i comunicació van ser els punts claus que varen destacar.  

Finalment, el reconeixement pel Compromís Social, lliurat per Nuria Martorell, directora de l’escola Airina, va ser per Activa Open Arms, una organització no governamental que es dedica al salvament dels refugiats que arriben a Europa. En representació Fernando Pujol va recollir el premi així com dos xecs de l’empresa Egarsat i la Fundació Impuls en valor de 1387€ i 1000€ respectivament: “Cal que els joves i tots prenguem consciència de la necessitat de retornar la sort que hem tingut al néixer en un entorn favorable i ple de possibilitats, cal mirar als ulls als altres”.  

Mercè Conesa, Alcaldessa de Sant Cugat, va concloure l’acte destacant la labor de les escoles de la Institució que, gràcies a l’educació personalitzada i el treball amb les famílies, treballen per una educació de qualitat: “la societat demana un empoderament de la dona i el creixement integral i l’educació en la igualtat dels alumnes afavoreix que aquests esdevinguin persones amb valors, ciutadans solidaris i professionals competents” va cloure.  

Pares, Mares, docents, alumnes i Alumni varen gaudir d’una vetllada enriquidora i familiar en la qual, tota la comunitat educativa, va compartir noves il·lusions i nous reptes.  

Més fotografies de l'acte

NOTÍCIA CUGAT.CAT

|