usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

14 de juny a les 20:00h al Teatre Auditori de Sant Cugat. Gratuït i oberta tothom"

Creativitat? Sí, creativitat!
Alumnes
13.06.2017
Creativitat? Sí, creativitat!

L’Aula de Teatre dels alumnes de 4t d’Eso ha preparat durant tot el curs l’obra original del Sr Ricard Martí “Creativitat? Sí creativitat!”

Cada any es representa davant tots els alumnes del col•legi en dues sessions: una per als de Primària i una altra per als de Secundària i Batxillerat, i com a fi de festa, es fa una altra representació per a totes les famílies, antics alumnes i amics de La Farga. 

Aquest curs, com en les darreres edicions, les representacions es faran a l'Auditori de Sant Cugat, que reuneix unes condicions immillorables tant per als actors com per al públic. Això implica un esforç econòmic important per part de l'escola. Per aquest motiu, en aquesta representació oberta a tothom, demanarem la col·laboració dels assistents.

Us volem animar a venir ben acompanyats en aquesta representació prevista per a les famílies i amics el dia 14 de juny a les 20:00 h. Estem convençuts que passareu una estona tan agradable i divertida que superarà qualsevol expectativa, al mateix temps que podreu apreciar els resultats de la feina dels nostres alumnes de 4t d'ESO.

Us hi esperem a tots!

Ricard Martí
Director del grup de teatre


|