usuari 
passwd 
        

INFANTIL

Arròs amb salsa de tomàquet
Filet de lluç arrebossat amb enciam i poma
Gelat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

mestres, psicòlegs i educadors de diferents escoles de tot Catalunya van assistir a aquesta jornada de formació"

Jornada AXENROOS: Habilitats Socials
Alumnes
06.04.2013
Jornada AXENROOS: Habilitats Socials

Dissabte dia 6 d'abril La Farga Infantil va organitzar una jornada de formació adreçada a mestres d'infantil i primària, psicòlegs i psicopedagogs.

Al llarg del matí els assistents van conèixer Axenroos, eina que ens ajuda a analitzar els comportaments que les persones fan servir en les seves interaccions interpersonals  de forma espontània dins de qualsevol grup social. 

El primer ponent, Hendrik Debruyne, Staff member in advanced teacher training for children with special educational needs at Artevelde University College, Gent (Belgium). School Coacher for children with difficult behaviour. Va explicar de manera teòrica aquesta eina, que des de fa més de 10 anys Axenroos s’ha convertit en alguns països Europeus en el mitjà per el qual els alumnes assoleixen un millor autoconeixement; reflexionant sobre les pròpies conductes que utilitzen en les seves relacions, aprenent a resoldre els conflictes i motivant-se per adquirir  nous comportaments que milloren la dinàmica diària del grup.

Desprès d’una pausa,  Mia de Vleeschauwer, Teacher in Sin Lutgart School, Belsele (Belgium). Coacher for children with special emotional and social needs. Advanced teacher training for children with special educational needs at Artevelde University College, Gent. Belgium.va explicar com aplicar Axenroos a l’aula.


Per la tarda, Rafael Bisquerra, director del postgrau en educació emocional i benestar, UB. Va explicar com treballar amb els alumnes, des de les primeres edats, el coneixement i la regulació de les emocions per educar a persones competents emocionalment.

 


Notícia cugat.cat

galeria de fotos
  • Jornada AXENROOS: Habilitats Socials
|