usuari 
passwd 
        

INFANTIL

Arròs amb salsa de tomàquet
Filet de lluç arrebossat amb enciam i poma
Gelat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Més de 400 professionals van participar a la Jornada celebrada a les instal•lacions de l'IESE"

El futur és de qui comparteix
Alumnes
20.02.2013
El futur és de qui comparteix

Seguint les línies estratègiques d'Institució 2.0, el dissabte 16 de febrer es va celebrar a l’IESE la Jornada Compartim Coneixement, en la qual van participar-hi tots els col•legis de la Institució per a compartir experiències i coneixement

Marga Marcas, professora de LL2, va presentar el Projecte CUIDA’M, que neix fruit d'una preocupació, d'una inquietud: de la reflexió compartida entre les mestres sobre la necessitat d'incrementar la cura envers els espais de l'escola, envers els materials de l'aula o els companys de classe

Xell Sabadell, Coordinadora Docent, va presentar el Projecte ATRIUM i vida de pietat: Visitem a Jesús a l’oratori. En aquest projecte es tracta d’unir els diferents continguts treballats en el programa Atrium amb motius concrets per fer una visita al oratori del col·legi.

Finalment, Silvia Jackson, professora d'anglès, va presentar el Projecte HOORAY, un projecte intercol·legial d’anglès a les etapes d’infantil, que té 3 objectius. El primer orientat al "speaking" dels nens i nenes, el segon involucrar a los pares en l’aprenentatge de l’anglès i el tercer, crear una eina per saber el nivell d’anglès assolit a P5.


L’acte començà amb una breu presentació a càrrec d'Ana Moreno, membre de l'equip coordinador d'Institució 2.0, destacant el recorregut i la gran feina realitzada per part de tots els col·legis i el professorat d'ençà va néixer el projecte Institució 2.0. Tot seguit, Joan Gallostra, president d'Institució Familiar d'Educació va fer el discurs innaugural on va ressaltant l'esforç i el compromís, per part de tot el professorat, per afrontar els nous reptes que l'educació planteja amb il·lusió i optimisme. 

La Jornada, conduïda per Alba Serra i  Josep Manuel Prats, va continuar amb la conferència deFerran Ramon-Cortés sobre Compartir per créixer, en la qual parlà sobre com la comunicació d’experiències pot ajudar a millorar i a desenvolupar el potencial de les persones.

Ramon-Cortés donà uns consells per evitar la desconfiança i  a més ser capaços de gestionar la confiança entre els membres que formen part d’un equip, un element clau si volem treure rendiment a la feina que s’està fent entre els integrants del grup col·laboratiu.

Una bona mostra del dinamisme i el rerafons pedagògic de la Jornada van ser les prop de quaranta experiències educatives que es van compartir mitjançant diferents workshops. La Jornada de Compartim Coneixement va servir per comprovar que treballar junts és la millor manera de millorar. A partir del treball en equip es pot multiplicar la feina dels 13 col·legis que formen part de la Institució, fent que l’esforç del professorat, dels alumnes i de les famílies sigui la base del nostre futur.|